sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Pytanie dosyć proste : > Czy można niemobilnego procka wsadzic do laptopa ? Laptop uzywany jest jako stacjonarny gdyz szkoda na baterie mi wydawac :P jak pracuje tylko w domu na nim ... a p3 to zawsze cos lepszego od celiny ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wiesz jest to chyba nierealne. sam chcialem zamienic mojego 800 na tualatina1200, ale jak wszystko odkrecilem, to okazalo sie ze to jest takie malenstwo, ze az nawet nie musialem sprawdzac, czy pasuje... no ale wiesz, przykladowo z athlonami to jest juz inaczej, tak wiec nie wiem czy to, o czym pisze to regula... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Pytalem sie kolegi to powinno pujsc , ale teraz sprawa temeperaturki ... tu pewnie kaszanka bo przeskok o 300 mhz dla radiatorka to moze byc juz cos :/ . I ciekawe jak sie mam dostac do tego procka ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 zdjac klawiatre i radiator. I raczej go nie zmienisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...