seba11 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mam taki problem. Niektórych wpisów w rejestrze nieda sie usunąć/zmodyfikować. Dokładnie chodzi mi o wpisy w HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001EnumRoot domyślam sie że jest to pewnie jakieś zabezpieczenie, ale czy nie dałoby sie jakoś tego ominąć? Może są jakieś oprogramowania, które potrafią edytować rejestr z poza systemu windows? Z góry dzięki za pomoc, pozdr. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-men Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Offline NT Password & Registry Editor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dzięki wielkie za odp, jednak nic mi to nie dało :( Dlaczego ? 1. Otóż programik jest spoko jednak niemoge wybrać mojej partycji z winem. Wygląda jakby źle montował dyski. 2. Widziałem w opisie programiku że nie służy on do modyfikacji i usuwania kluczy w reju :( Dlatego powtarzam pytanie i prośbe do was wszystkich, czy istanieje jakieś narzędzie do takich czynności gdy niemoge przez pewne zabezpieczenia systemowe modyfikować/usuwać pewnych wartości w reju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 1. A po co chcesz tam grzebac? 2. Sa to informacje o sterownikach i urzadzeniach - watpie, czy mozna miec do nich bezposredni dostep.. Mozna przy wylaczonym systemie, ale przy wlaczonym to ciezko bedzie, o ile w ogole sie da.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Domyślam sie że przy wyłączonym systemie :) Potrzebuje wywalić pewien wpis w rejestrze który uniemożliwia mi zainstalowanie pewnej aplikacji. Niebęde przecież robił formata dla jednego programu. Dlatego szukam czegoś co może edytować rejestr z poza windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...