CriXu Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 witam 1. jak usunac klawisze trwale w windows XP SP2 (chodzi mi o to co wyskakuje po 5-krotnym nacisnieciu shifta.... 2. czy duzo da mi zwiekszenie ilosci przypisywanej pamieci do pliku wymiany (czy cos takiego) i czy lepiej jak bedzie na dysku na ktorym jest system czy lepiej na innej partycji... 3. jak zrobic aby w pasku "start->programy" oraz w "ulubionych" nie ukrywaly mi sie nieuzywane elementy... 4. czy jest jakis sposob na przyspieszenie ladowania windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 1. wcisnij 5x shift i tam masz ustawienia ktore mozesz aktywowac lub deaktywowac. 2. to pytanie ma wiele odpowiedzi kazdy twierdzi inaczej :) jak masz malo pamieci to zwieksz plik wymiany jak masz duzo to zostaw jaki jest. 3.klikasz na pasek start > własciwosci> zakladka menu start > dostosuj > odznacz: uzywaj menu spersonalizowanych. 4. programem bootVist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 1. Ustawienia>użyj skrótu. 2. Troche może dać, przeniesienie na inną partycje nie wiele da. 3. Własciwosci paska zadań>klasyczne menu start>używaj menu spersonalizowanych 4. Zmiana ustawień programów i usług uruchamianych na starcie, prefetch itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 jej bardzo bardzo dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...