Skocz do zawartości
Jang

Rabit i Radeon 9550 Gigabyte

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec mam problem moze i smieszny ale narazie nie umie go rozwiazac.Mam oczywiscie program Rabit 1.4,i chciałem sobie zostawic taktowania w biosie juz na stałe czyli 440/560(rv350) ale gdy mam wgranego biosa z 9550 to Rabit tylko może podkrecic gpu do 380(dalej sie nie da),jesli wgram bios z radeona 9600 to idzie bodajze do 450-480(rv360 pozniej pokazuje),ale po wgraniu biosa z radeona 9600 karta słabnie.I ma ktoś jakiś pomysł aby zmienić wlasnie na takie taktowania 44-/560 używajac oryginalnego biosa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustaw żeby przy starcie systemu właczało profil z taktowaniem karty takim jak chcesz (ati tray tool) nie ma ograniczen w ati tray tool wiec jesli pójdzie możesz sobie ustawić nawet 1000/1000mhz :Dustaw żeby przy starcie systemu właczało profil z taktowaniem karty takim jak chcesz (ati tray tool) nie ma ograniczen w ati tray tool wiec jesli pójdzie możesz sobie ustawić nawet 1000/1000mhz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja was rozumie,ale wy chyba źle mnie zleksza odbieracie.Pytałem jak to zrobic zeby bios był na stałe juz z takim taktowaniem (bios radeona 9550).Ati Tray Tools to caly czas mi chodzi,ale po co go instalowac pozniej skoro grafika juz sama w sobie bedzie miała te taktowania gdy pogrzebie w biosie,tylko ten problem ze RABIT tylko można ustawić na rdzeniu RV 350 tylko do 360 a potrzebuje 440 lub wiecej(niedługo vmod).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi