Jang Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a wiec mam problem moze i smieszny ale narazie nie umie go rozwiazac.Mam oczywiscie program Rabit 1.4,i chciałem sobie zostawic taktowania w biosie juz na stałe czyli 440/560(rv350) ale gdy mam wgranego biosa z 9550 to Rabit tylko może podkrecic gpu do 380(dalej sie nie da),jesli wgram bios z radeona 9600 to idzie bodajze do 450-480(rv360 pozniej pokazuje),ale po wgraniu biosa z radeona 9600 karta słabnie.I ma ktoś jakiś pomysł aby zmienić wlasnie na takie taktowania 44-/560 używajac oryginalnego biosa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a niemożesz używać poprosty Radlinkera czy Ati Tray Tool ajesli juz nie to to fleshuj biosa Fica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wlasnie uzywam ati tray tools, ale wiesz, chce sobie zrobic to na stałe.A te "biosa FICA"??nie rozumie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek1991 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ustaw żeby przy starcie systemu właczało profil z taktowaniem karty takim jak chcesz (ati tray tool) nie ma ograniczen w ati tray tool wiec jesli pójdzie możesz sobie ustawić nawet 1000/1000mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek1991 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ustaw żeby przy starcie systemu właczało profil z taktowaniem karty takim jak chcesz (ati tray tool) nie ma ograniczen w ati tray tool wiec jesli pójdzie możesz sobie ustawić nawet 1000/1000mhz :Dustaw żeby przy starcie systemu właczało profil z taktowaniem karty takim jak chcesz (ati tray tool) nie ma ograniczen w ati tray tool wiec jesli pójdzie możesz sobie ustawić nawet 1000/1000mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja was rozumie,ale wy chyba źle mnie zleksza odbieracie.Pytałem jak to zrobic zeby bios był na stałe juz z takim taktowaniem (bios radeona 9550).Ati Tray Tools to caly czas mi chodzi,ale po co go instalowac pozniej skoro grafika juz sama w sobie bedzie miała te taktowania gdy pogrzebie w biosie,tylko ten problem ze RABIT tylko można ustawić na rdzeniu RV 350 tylko do 360 a potrzebuje 440 lub wiecej(niedługo vmod). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyspa999 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Poczytaj stare posty o radku 9550 gigab może ci to pomoże zapraszam na : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104966 POZDR Z OKAZJI ŚWIĄT ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wez jakis bios od radeona 9550 i podkrec rabitem ustawienia gpu na maxa (czyli te 380) i pamieci jak chcesz. Zapisz bios. Otworz jeszcze raz zapisany przed chwila bios i zauwazysz ze skala w rabicie znow sie zwiekszyla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 O wielkie dzieki,na taki pomysł błachy nie wpadłem.Zaraz sobie sprobuje tak zrobic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...