McPit Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witam !!!!!!!!!! Jestem abonentem sieci LAN mam zew.IP chciałem pograc w PES4 online ale podczas łaczenia sie wyskakuje komunikat: "Your forward and reverse DNS do not match,ignoring hostname." Nie moge załozyc serwera zeby pograc!! Czy ktos moze mi powiedziec jak uzyskac adres DNS ? Mój admin nie potrafi albo nie chce mi pomóc. HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wszystko zalezy kto obsluguje dns-a i revdns-a najprawdopodobniej dns-a macie w sieci a revdns-a utrzymuje wam firma od ktorej macie lacze (tpsa?). Admin powinien się postarać by wpisy revdns pokrywaly sie a aktualnymi dns-ami (np. w przypadku dsl-a trzeba wyslac maila do tpsa z odpowiednimi danymi) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...