Szymek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Czy jest ktoś z mcs tu na tweak ? Pisałem do nich na maila na stronie ale nikt się nie zgłasza a chciałem się zapytać o sposób montażu tych bloków na AMD64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Uriel to napewno na dwie sruby i do plyty przykrecasz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 bo własnie o to mi chodzi zeby nie bylo zadnej nakladki w opcji zamawiania x3m jest dodatkowa opcja jakiegos 'adaptera' do amd64 i wlasnie jestem ciekawy jak to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 bo x3m ma top przystosowany do plyt pentium 4 i socket a ... i dlatego jest potrzebny jakis "adapter" na plyte pod A64 ... a Uriel Multitop jak nazwa wskazuje ma otwory pod pentium 4 i pod socket a i 939 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 tak też myślałem... znasz sie na ich wydajności ? polecasz uriela żeby ładnie pasował czy x3m jednak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja sie osobiscie przymierzam do Uriela ze wzgledu na jego uniwersalnosc a co do wydajnosc to raczej x3m jest wydajniejszy ale czy oby o tak duzo by doplacac do niego 35 zlotych to nie wiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 nie wiem po co ci 3 króćce ja bym wolał to http://www.pccom.pl/bloki.php mialem uriela i od kiedy mam power x nawet przez myśl mi nie prezszło zeby wracac do czegos z 3 krućcami i no w przypadku uriela jednak gorszą wydajnoscią , ź3m nie miałem to nie moge nic powiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no tylko właśnie chodzi mi o takie złączki nakręcane co mcs oferuje w swoich blokach ty masz choinki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...