seba_sk Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witam Mam mały problem i mam nadzieję że ktoś będzie mi w stanie pomóc - podkręcałem Riva Tunerem (chodz o radeona 9550 - ale to nieważne) w każdym razie skala podkręcenia rdzenia skończyła się!! na 375 - wiem że mogę z karty wycisnąć jeszcze trochę ale skala się skończyła - pytanie brzmi jak ją powiększyć :? :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Sciagnij sobie AtiTool http://www.techpowerup.com/atitool/ATITool_0.0.22.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Sciagnij sobie sterowniki Omegi a wraz znimi jest Rad Linker, ktory jest dobry,prosty i przejzyszty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Jeżeli chcesz kręcić tym RivaTunerem to głównym programie kliknij na "Power user" - następnie rozwiń "RivaTuner 2.0 RC xx.x Overclocking Global" i w "MaxClockLimit" wpisz np. 400. Zrestartuj program. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_sk Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam i dzięki wszyskim Skorpion wszysrko ładnie pięknie ale nie wiadomo czemu radilnkier nie działa u mnie (nie zapisuje zmian) a riva tuner zapisuje.. Arczi dzięki zrobię tak Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 seba_sk bo zeby zapamietal zmiany musisz nacisnac po podkreceniu "uzyj aktualnych" i wtedy zapamietuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zan Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 cze wszystkim mam problem z riva tuner gdy ustawie wszystko i wlancze kompa nastepny raz to te ustawienia znikaja i sa standardowe co mam zrobic ????????????? z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...