macialek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 No właśnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 :D Jakie Radyjo masz na myśli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 jasne np: http://205.188.234.129:8032 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 juz z tego wyroslem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 juz z tego wyroslem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 tak ale tylko 95.10 www.planetafm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 AVE SATAN HAIL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 RADIO MARYJA 666Mhz!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 czaszmi slucham, ale bardzo zadko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 moja kobiełka nie ma w pokoju pudełka więc słuchamy RyFyMy najczęściej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nie slucham. Przyznaje, nawet nie wiem dokladnie, kto i co tam mowi. Ale to radio powinno byc. Dopoki ma sluchaczy. Takie jest zelazne prawo demokracji. A jak widac chocby z sondazy, zaspokaja ono potrzeby calkiem sporej grupy ludzi.. Tych, ktorzy chcieliby je "zamknac", namawialbym do uruchomienia wlasnej stacji. Zyskalibysmy (wiekszy wybor = wolny rynek) WSZYSCY. Nie tylko ja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 :lol:Radio Maryja - the best Polish heavy rock & metal station Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 radio maRYJA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 jasne np:http://205.188.234.129:8032świetne radyjko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nic nie słucham, ale jak widze jak wszyscy zachwalają Radio Maryja to zaczne słuchać. O ku..a jak możecie tego słuchać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ano świetne :) Wlasnie slucham 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 A dlaczego nie opcji czasami w ankiecie?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 A dlaczego nie opcji czasami w ankiecie?? :)Bo sreberka były kradzione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 No nie... Przejąłem się... 8O Radyjomaryjowców przybywa :evil: Co na to Radio Józef???? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Nie slucham. Przyznaje, nawet nie wiem dokladnie, kto i co tam mowi. Ale to radio powinno byc. Dopoki ma sluchaczy. Takie jest zelazne prawo demokracji. A jak widac chocby z sondazy, zaspokaja ono potrzeby calkiem sporej grupy ludzi.. Tych, ktorzy chcieliby je "zamknac", namawialbym do uruchomienia wlasnej stacji. Zyskalibysmy (wiekszy wybor = wolny rynek) WSZYSCY. Nie tylko ja..Juz jet konkurencja: "Radio Jozef" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Słuchałem kiedyś ze dwie godziny tego radyjka, ale tak jakby pod przymusem bo jechałem autobusem (wow jaki rym :lol: ) i kierowca włączył :-/ NIEZAPOMNIANE przeżycie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...