fuxmen Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 mam pytanko czy ktos widzial w sieci nagrane demko z nalu? sam mam to co w podpisie i raczej nie odpale na tym go :D :D :D lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korko Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 A ja bym prosil o namiary na "pacza". Wiadomo jakiego ;) Niegdzie nie moge znalesc... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Właśnie właśnie tyle się słyszy o tych całych demkach nvidii a tu nigdzie ich niema :(:( Ja też chce je zobaczyć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja gdzies znalazlem nagrane, ale w niskiej rozdzielczosci. Nie moge sobie przypowmniec gdzie to było :( Sciagnalem tez stamtad flagowe demo Radenow X800 Pro/Xt :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korko Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Spawacz: http://www.nzone.com/object/nzone_download...ads_nvidia.html Ale godzie jest "spaczona"... eee.... "spaczowana" Nalu ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/about91136-1320.html Przeczytajcie tę stronkę a znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 odpalisz -mysle ze nie bedzie to demko tak oszałamiajace jakby chciała tego nv ale zawsze bedziesz mogł je obejzec.ja je widzialem na gf2ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Spawacz: http://www.nzone.com/object/nzone_download...ads_nvidia.html Ale godzie jest "spaczona"... eee.... "spaczowana" Nalu ?? :) no dobra ja tam widze same instalki demek anie filmiki http://forum.purepc.pl/about91136-1320.html Przeczytajcie tę stronkę a znajdziecie odpowiedzi na swoje pytania. to jest kilkadziesiat stron :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No dokładnie :arrow: instalki o filmikach nic mi nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Korko - Wielkie dzięki :):):) zabieram się do ściągania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no faj nie macie :( bo ja se moge :( ale moze nie dlugo kolo polowy przyszlego roku zapowiada sie KONKRETNY update sprzętu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No kicha blada co jest :( Nalu mi klatkuje i to mocno !!! Czy ktoś ma pomysł czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dla mnie nalu chodzi naprawde ladnie, ogolnie w szoku bylem... wlosy jak wlosy, daja rade, ale ogon... i skora <- o qfa, to dopiero miazdzy, gdy sie zblizy kamere, i widac dobrze skore... szok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Spawacz masz tego 6800GT z 128mb ram? Jesli tak to nic dziwnego ze klatkuje :wink: Czytalem chyba na nvision ze w biosie trzeba dac agp size 256mb czy 512mb i wtedy jest juz lepiej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Tak mam 6800GT z 128MB pamięci, ale przecież sa osoby co mają 6800 i im chyba też powinno dobrze działać. Jak ściągnę pare pliczków z neta to wejde w biosa bo mam chyba ustawione na 64MB Agp size :D Apropo to co to jest ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ustawiłem na 256MB i już nalu jest płynna :):):) Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 jak chcecie filmik to klikacie w ktores z demek i po lewo pokazuje sie panel na goze i macie do wyboru tapety filmiki itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...