Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 witam, mam zainstalowanego linuxa, programy itp. Zakupilem nowy wiekszy dysk, porobilem na nim partycje ext3 i swap i mam zamiar przenieść na niego starą instalke linuxa (ze stergo dysku). Powiedzcie mi czy to ma sens? wystarczy tylko skopiowac?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
log_out Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Linux to nie windows, nie musisz go przeinstalowywać przy każdym nowym sprzęcie ;) starczy go skopiować, musisz jednak pamięctać aby w /etc/fstab zmienić numery nowych partycji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 czyli zamountowac ten nowy dysk (to sie jakos zrobi) i skopiowac i bedzie działac,ok spróbuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Nie zapomnij o zainstalowaniu bootloadera na nowym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...