clooney Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Krótkie pytanie: czy nożyki od Gilette Mach3 pasują do maszynki Gilette Mach3 Turbo ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Tak, pasuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A czym one sie roznia oprocz koloru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A czym one sie roznia oprocz koloru?Chyba niczym, bo mi wszytko pasuje :) Końcówka "Turbo" to zapewne chwyt marketingowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dokladnie sie przygladajac to wiekszym paskiem aloesowym i cena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no wlasnie rozni sie nieznacznie ostrzem i ma troche inny uchwyt;) aaaa no i jest wersja z pedalskim ladnym czerwonym kolorkiem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 jeśli nie widać różnicy, więc......... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 po co przepalacac :D tez mailem taka zagadke jak dostalem przedwczoraj nozyki mach 3 turbo a w domu mialem mach3 zwykle ale pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no to ladnego masz moda.... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam zamiar kupic macha ponownie (kupilem rok temu PHILISHAVE elektryczna za 650zl i goli bardzo nie dokladnie :-| ) Ale wszedzie widze jakis nowy model 'turbo' i ze on jest na baterie :blink: hmm... czy mi sie tylko wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Różnia sie tym ze TURBO nigdy nie kupie, bo reklamuje go Beckham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 MASZYNKA DO GOLENIA GILLETTE MACH 3 M POWER NA BATERIĘ - ELEKTRYCZNIE WIBRUJĄCA <_< :blink: Wole zwykla Mach3 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam zamiar kupic macha ponownie (kupilem rok temu PHILISHAVE elektryczna za 650zl i goli bardzo nie dokladnie :-| ) Ale wszedzie widze jakis nowy model 'turbo' i ze on jest na baterie :blink: hmm... czy mi sie tylko wydaje ? 1429335[/snapback] Jak zdążyłeś zauwarzyć to nie jest TURBO a M3 POWER :D Ciekaw jestem jak tym się śmiga :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 jeśli nie widać różnicy, więc......... ;] 1188763[/snapback] Miejmy nadzieję że Twój awatar to nie reklama efektów działania tych maszynek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 1429401[/snapback] Rano mąż, wieczór żona - tylko inną stroną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Rano mąż, wieczór żona - tylko inną stroną :lol: 1429574[/snapback] hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ktos zna jakiegos sprzedawce na allegro sprzedajacego 100% oryginalne match3 ? Mam dosc podrobek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 rusz 4litery sprzed kompa i zajrzyj do pierwszej lepszej drogerii - co za mania kupować wsjo przez neta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 rusz 4litery sprzed kompa i zajrzyj do pierwszej lepszej drogerii - co za mania kupować wsjo przez neta ;] 1595726[/snapback] Taa a tam cenna wyszaa o 40% [; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 hmm ;] szczerze powiem że zawsze kupowałem w sklepach - może faktycznie będzie warto zaoszczędzić 40% na 40% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 hmm ;] szczerze powiem że zawsze kupowałem w sklepach - może faktycznie będzie warto zaoszczędzić 40% na 40% ;] 1595747[/snapback] W tesco 4 sztuki = 44zl Na allegro 4 sztuki = 20-25zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...