[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ja mam lade w srodku chyba zadnego syfu nie ma strasznego jak nie ma wiatrakow to szybko sie robi bardzo goraca, z wiatrakami jest albo zimna na normalnym napieciu albo ledwo ciepla przy 2.3. nie moze trzeba bardziej dokrecic blok, ale to zrobie jak wyciagne mobo z budy bo tak to sie boje bo nie wiem cyz mi rowno srubki ida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Hmm czytam wasze posty i odszedlem do takiego zdania ze nie wiem co kupic ;] do tego nie wiem nawet gdzie kupic. Mam jeszcze takie pytanie czy zestawik [jakas nagrzewnica albo BIP ] z pompka MJ1000 albo Atmanem potrzebuje zbiorniczka ? Chce wyprowadzic chlodniczke w rog pokoju dokladnie kolo okna to jest takies 1,5m dalej od kompa, i wlasnie pytanie do was czy potrzebny jest zbiorniczek, sam wiem ze ogolnie darzy sie do zwiekszenia wydajnosci ukladu chlodniczego a zarazem zmiejszenia ilosci cieczy. To bedzie moje pierwsze WC wiec sory za takie pytania ale forum juz od tygodnia lookam ;] i troche cos sie juz dowiedzialem ;] narazie mam wentylek 220V 120mmm PAPST-a ;] caly metalowy wieje jak cholera ale bedzie potencjometr. a moze macie jakies propozycje ' pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 http://www.members.lycos.co.uk/fipa15/www/ ja nie mam zbiorniczka B) ps. to stare zdjecia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 No spoko podoba mi sie twoj stuff ;] do tego pompka dobra ? cicha ? a chlodnice powiedz mi mistrzu warto inwestowac taka kase w nia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...