millor Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Co myślicie o niej wymieniać za Drv-2 za 100zł jak ją sprzedam of course Czy dziła tam 166/166 kręci mi ta purpura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ja bym na DRV5 nie zmieniał - z deszczu po rynnę! Te solteki małe fsb wytrzymują, a z testu na tweak sie dowiedzialem ze ten soltek ma problem ze 166FSB! Wiec wez jakas inna plyte! EpoX MSI ASUS ja jedna z nich wybieram. Tylko, ktora??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Co myślicie o niej wymieniać za Drv-2 za 100zł jak ją sprzedam of course Czy dziła tam 166/166 kręci mi ta purpura Moja plytka jest czerwona i tez mi sie podoba i na 166 tez trybi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...