ModdingKing Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Proszę o pomoc gdzie mogę uzyskać 12V w kompie bardzo tego potrzebuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Na wtyczce od zasilania HDD lub stacji dyskow?? Dziwne pytanie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 dzięki zaraz sprawdzę czy działa :) i coś wam opiszę w następnym poście brb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 dzięki zaraz sprawdzę czy działa :) i coś wam opiszę w następnym poście brb Tylko, żebyś odpowiednie kable podłączył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 żółta żyła we wtyczce do dysku i czerwona w kablu do wiatraczka (ale tam lepiej nie podłączać bo małe natężenie, zresztą i tak lepiej do dyszla) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A ja mam takie pytanie...: CZY TO NIE JEST PRZYPADKIEM NAPISANE NA ZASILACZU??????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A ja mam takie pytanie...: CZY TO NIE JEST PRZYPADKIEM NAPISANE NA ZASILACZU??????? :twisted: jest :lol: , a na niektorycch nawet kolorowe kropeczki sa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 NO i można zobaczyć efekt po co szukałem 12V post UTRA TANIE PODŚWIETLENIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...