Rosio Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink: ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!: nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: co jest? myslalem ze teac jest spox a tu takie kwiatki :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink: ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!: nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: co jest? myslalem ze teac jest spox a tu takie kwiatki :evil: Widać Teac nie ma możliwości przegrania płytki z zabiezpieczeniem, które jest w UT2003. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink: ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!: nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: co jest? myslalem ze teac jest spox a tu takie kwiatki :evil: Widać Teac nie ma możliwości przegrania płytki z zabiezpieczeniem, które jest w UT2003. na to wyglada ale jako nowszy model od tego samsunga to w sumie powinien juz to miec :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink: ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!: nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: co jest? myslalem ze teac jest spox a tu takie kwiatki :evil: Widać Teac nie ma możliwości przegrania płytki z zabiezpieczeniem, które jest w UT2003. na to wyglada ale jako nowszy model od tego samsunga to w sumie powinien juz to miec :? Na pocieszenie ci powiem, że CDRW Teaca 40x pewnie też tego nie ma, bo Teac nie daje tej opcji do swoich nagrywarek (w testach porównawczych właśnie to powoduje niższe oceny nagrywarek Teaca). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac.Nero to sobie mozesz skopiowac plytke nagrana przez siebiea nie zabezpieczona gre.I nie zwalaj tego na Teac bo to zajebista nagrywara. Do kopiowania gier i progsow poprostu trzeba uzyc CloneCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Na pocieszenie ci powiem, że CDRW Teaca 40x pewnie też tego nie ma, bo Teac nie daje tej opcji do swoich nagrywarek (w testach porównawczych właśnie to powoduje niższe oceny nagrywarek Teaca). Wkoncu ktos dobrze napisal ;) i jest to calkowita prawda . BTW najlepsze do celow Edukacyjnych sa nagrywarki Liteon ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a nie :) prawie każde Teac'e z pierwszymi biosikami :) oczywiście są małe wyjątki a po drugie i klonika też trzeba poinstruować jak zripowac nośnik i jak to next wypalić i żeby nie było ze jestem fanatyk jednej firmy to litki też są ok i szajsungi też, only lg nie lubię :) i hp to czym jest ten ut zabezpieczony? sd2.x? bo jak tqk to clone sobie powinien na te3acu z tym poradzić pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac.Nero to sobie mozesz skopiowac plytke nagrana przez siebiea nie zabezpieczona gre.I nie zwalaj tego na Teac bo to zajebista nagrywara. Do kopiowania gier i progsow poprostu trzeba uzyc CloneCD. gadasz glupoty, kumpel na tym samsungu tez uzywa nero i jakos mu poszlo to "kopiowanie edukacyjne" (coraz bardziej mi sie podoba ten zwrot :lol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Hehs ;], CloneCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 u mnie na starym św. pamięci hp 8520i nero niektórych płyt nie trawił, a clonem szły równo - oczywiście w celach edukacyjnych (rzczywiście fajny jest ten zwrot :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Na pocieszenie ci powiem, że CDRW Teaca 40x pewnie też tego nie ma, bo Teac nie daje tej opcji do swoich nagrywarek (w testach porównawczych właśnie to powoduje niższe oceny nagrywarek Teaca). Wkoncu ktos dobrze napisal ;) i jest to calkowita prawda . BTW najlepsze do celow Edukacyjnych sa nagrywarki Liteon ;) . LiteOn rulezz. Kumple w ookolo maja te wypalary i bardzo je sobie chwala! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Nero to sobie mozesz skopiowac plytke nagrana przez siebiea nie zabezpieczona gre.I nie zwalaj tego na Teac bo to zajebista nagrywara. Do kopiowania gier i progsow poprostu trzeba uzyc CloneCD. No właśnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Teac to wyjebista nagrywara sam mam Teac'a 8x8x32 i CD-ROM Teac 40x nagrywarka siedzi już u mnie od 1,5roku a cdek chyba coś kolo 3lat i wszystko działa bezproblemowo i bezawaryjnie . I to jest wlaśnie różnica pomiędzy Teac'kiem i Samsungiem czy innymi: jakoś wykonania , bezawaryjność , stoi tu na kilkukrotnie większym poziomie niż u konkurencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Teac to wyjebista nagrywara sam mam Teac'a 8x8x32 i CD-ROM Teac 40x nagrywarka siedzi już u mnie od 1,5roku a cdek chyba coś kolo 3lat i wszystko działa bezproblemowo i bezawaryjnie . I to jest wlaśnie różnica pomiędzy Teac'kiem i Samsungiem czy innymi: jakoś wykonania , bezawaryjność , stoi tu na kilkukrotnie większym poziomie niż u konkurencji Masz racje, optyka u Teaca napewno plastikowa nie jest :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...