Skocz do zawartości
Rosio

malutkie roczarowanie Teac'em

Rekomendowane odpowiedzi

koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink: ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!: nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!:

co jest?

myslalem ze teac jest spox a tu takie kwiatki :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink:  ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!:  nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: 

co jest?

Widać Teac nie ma możliwości przegrania płytki z zabiezpieczeniem, które jest w UT2003.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koles przyniosl mi plytki ut2003 (oczywiscie oryginalne :wink: ) i chcialem sobie je przegrac do celow edukacyjnych oczywiscie :wink:  ale moja cdrw (teac 12x10x32) zaczela cos szukac i probowac zlamac jakies tam zabezpieczenie i co i nic :!:  nawet nie mozna bylo wyjac plytki i wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac. Cdrw jest sprawna bo inne plytki przegrywa a co smieszniejsze, poszedlem z tymi plytki do kompla co ma samsunga 8x4x32 (jakos tak) i u niego poszlo bez problemow :!: 

co jest?

Widać Teac nie ma możliwości przegrania płytki z zabiezpieczeniem, które jest w UT2003.

na to wyglada ale jako nowszy model od tego samsunga to w sumie powinien juz to miec :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co jest?

na to wyglada ale jako nowszy model od tego samsunga to w sumie powinien juz to miec :?

Na pocieszenie ci powiem, że CDRW Teaca 40x pewnie też tego nie ma, bo Teac nie daje tej opcji do swoich nagrywarek (w testach porównawczych właśnie to powoduje niższe oceny nagrywarek Teaca).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pocieszenie ci powiem, że CDRW Teaca 40x pewnie też tego nie ma, bo Teac nie daje tej opcji do swoich nagrywarek (w testach porównawczych właśnie to powoduje niższe oceny nagrywarek Teaca).

Wkoncu ktos dobrze napisal ;) i jest to calkowita prawda .

BTW najlepsze do celow Edukacyjnych sa nagrywarki Liteon ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie :)

prawie każde Teac'e z pierwszymi biosikami :) oczywiście są małe wyjątki

a po drugie i klonika też trzeba poinstruować jak zripowac nośnik i jak to next wypalić

i żeby nie było ze jestem fanatyk jednej firmy to litki też są ok i szajsungi też, only lg nie lubię :) i hp

to czym jest ten ut zabezpieczony? sd2.x? bo jak tqk to clone sobie powinien na te3acu z tym poradzić

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wylaczyc nero, trzeba bylo restarta walnac.

Nero to sobie mozesz skopiowac plytke nagrana przez siebiea nie zabezpieczona gre.I nie zwalaj tego na Teac bo to zajebista nagrywara.

Do kopiowania gier i progsow poprostu trzeba uzyc CloneCD.

gadasz glupoty, kumpel na tym samsungu tez uzywa nero i jakos mu poszlo to "kopiowanie edukacyjne" (coraz bardziej mi sie podoba ten zwrot :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkoncu ktos dobrze napisal ;) i jest to calkowita prawda .

BTW najlepsze do celow Edukacyjnych sa nagrywarki Liteon ;) .

LiteOn rulezz. Kumple w ookolo maja te wypalary i bardzo je sobie chwala!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teac to wyjebista nagrywara sam mam Teac'a 8x8x32 i CD-ROM Teac 40x

nagrywarka siedzi już u mnie od 1,5roku a cdek chyba coś kolo 3lat i wszystko działa bezproblemowo i bezawaryjnie . I to jest wlaśnie różnica pomiędzy Teac'kiem i Samsungiem czy innymi: jakoś wykonania , bezawaryjność , stoi tu na kilkukrotnie większym poziomie niż u konkurencji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teac to wyjebista nagrywara sam mam Teac'a 8x8x32 i CD-ROM Teac 40x

nagrywarka siedzi już u mnie od 1,5roku a cdek chyba coś kolo 3lat i wszystko działa bezproblemowo i bezawaryjnie . I to jest wlaśnie różnica pomiędzy Teac'kiem i Samsungiem czy innymi: jakoś wykonania  , bezawaryjność , stoi tu na kilkukrotnie większym poziomie niż u konkurencji

Masz racje, optyka u Teaca napewno plastikowa nie jest :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...