Outlander Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 W trosce o najwyższą jakość i wydajność swoich produktów, dnia 19 grudnia 2004r firma CPC wprowadziła do sprzedaży "bloki wodne pokryte czystym złotem" :!: :!: :!: Więc ludziska wyciągajcie kase bo takiej okazji nie można przegapić :lol: Wg nieoficjalnych źródeł pokrycie żłotem powoduje obniżenie temperatury o 20C :lol: :lol: :lol: PS: Te nieoficjalne źródło to ja wasz nieustraszony tępiciel głupoty i absurdu, a dane wziołem tam skąd ta "firma" bierze swoje technologie .. z kosmosu :lol: EDIT: Zapomniełam o linku i obrazku na zachęte :D Strona CPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 fajny dowcip na gwiazdke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 tylko brać!! bo ilosc ograniczona :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 LOOOOOOOL EDIT We wszystkich blokach zastosowano unikalną, opatentowaną technologię gwarantującą doskonałą wymianę ciepła (turbulizatory powierzchniowe, falowy odpowiednik dyszy Venturiego). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 boze co za qpa :) no to teraz Mate dostanie po d**ie :) ehh no pod choinke moze sobie sprawie super mega hiper chłodny i wydajny blok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://www.wynalazki.mt.com.pl/wyn/zwezka.html patrzcie jaka to technologia (ta dysza Venturiego) jak oni mogli to zmiescic w takim malym bloczku, i kosztuje zaledwie 30 zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 to już dla mnie nie jest śmieszne - ludzi oszukują na bezczelnego a wy się śmiejecie, coś trzeba z tym zrobić... to CPC nie może istnieć wiecznie, nie może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 to już dla mnie nie jest śmieszne - ludzi oszukują na bezczelnego a wy się śmiejecie, coś trzeba z tym zrobić... to CPC nie może istnieć wiecznie, nie może..., to moze urzadzimy jakas akcje protestacyjna jak ci obroncy przyrody, przywiazemy sie do drzew, torow i innych takich (hydranty tez moga byc :D) albo spalimy ich jak w sredniowieczu i powiemy ze byla to krucjata :twisted: .....o boze ale ludzie w nocy maja wybujala wyobraznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ....o boze ale ludzie w nocy maja wybujala wyobraznieWybujala wyobraznie maja raczej Ci, co to te gofna kupuja i potem twierdza, ze maja 16* na CPU przy temp. wody w slomkach rzedu 23* :lol: Czymkolwiek bys tego nie pokryl wnetrze zostanie szitem :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 łahhh.... ja już fazy dostaję, jak te CPC widzę... mogę się do tego drzewa przywiązać, czemu nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a wogule ktoś widział ten blok jak jest w środku bo ja bym chętnie zoabczyłjaki on jest od srodka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 gdzies na forum jest zdjecie wnetrza, zdaje sie ze w tym wielkim watku o blokach tej firmy...powiem tyle:nie doznasz specjalnej uciechy na jego widok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://www.zyslon.webpark.pl/fora/cpc.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 najlpesze jest to: i to :lol: :lol: i dlatego od 2 lat niekupuje PCWK a od 6 miesiecy tez Chipa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A ja wiem czemu tak pieszecie negatywnie o tym bloku :? Nakupiliscie badziewa typu Uriel, Spider, X3pro i tym podobnych a teraz żałujecie swojej pomyłki, wiem co mówie bo sam popełniłem błąd :( Użytkownik Uriela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a tu wieksza wersja do druku :wink: BTW Wesołych Świąt :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 se druknąłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wy sie smiejecie ze sprzedawcy sopbie jaja robią a ja wczoraj doswiadczylem tego na wlasnej skórze (coprada nie przy CPC) moianowicie wchodze do sklepu V***S i mowie (D-darksoul ;) S-sprzedawca) : D: czy jest skretka 35m... S: niema ... jest 10metrowa D: hmm to dziekuje potrzeba mi 35m... S: a do czego? Chce pan polaczyc 2 komputery? D: no tak bynajmniej mam taki zamiar S: to 10m panu potrzeba bo przy wiekrzej odleglosci to tylko 10Mbit! D: O_O ... D: co pan pierdzieli... dowidzenia... :P @HIPO Ja tam na swoje bloki nie narzekam :) dostarczylem i zacny przepływ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No bo sygnał masz słaby i niema sił już dalej iść !!! Widzisz że sie nieznasz :P Nakarm sieciówke to będziesz miał większy zasieg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dobra tyknie offa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 opatentowana technologia gwarantującą doskonałą wymianę ciepła (turbulizatory powierzchniowe, falowy odpowiednik dyszy Venturiego). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 opatentowana technologia gwarantującą doskonałą wymianę ciepła (turbulizatory powierzchniowe, falowy odpowiednik dyszy Venturiego). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chciałem zapodać wyprzedziłeś mnie. Ta technologia porostu zwala z nóg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Misiu ty też musisz poprostu MUSISZ pozłacać swoje bloki !! Skoro TAKA firma to robi to niemasz wyboru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja moje CPC na śmietnik wysłałem, już nawet nie chciałem nikomu na allegro tego bubla wciskać, pare groszy jestem w plecy, ale przynajmniej zrobiłem dobry uczynek na święta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no dziwie sie ze te kosmiczne technologie i pokrycie złotem nie gwarantuje zejscia z temp ponizej temp otoczenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 O murfa x3emik się chowa 8O Lece swojego sprzeedać i kupie se to 8O A te bloczki robią "lody" gratis ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 O! Zlocona konserwa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Tu jest więcej fotek wspaniałego bloku wodnego;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 do grona popularyzatorów cpc obok chipa i pcwk dołączyło ostatnimi czasy CDAction. Tylko już nie pamiętam w którym numerze jest artykuł opisujący zalety tego sprzętu. No i jak ktoś nieobeznany w temacie sie nie nabierze? P.S. Dziekuje tweakowcom, dzieki którym w ostatniej chwili nie odebrałem przesyłki od pana P. z poczty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Dziekuje tweakowcom, dzieki którym w ostatniej chwili nie odebrałem przesyłki od pana P. z poczty I nawet sie nie pochwaliles jak Ci dziala WC :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...