Kaloryfer Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Hm, Thorn, bardzo fajnie ci ty wyszło, no i tanio. Gratuluje ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Obklej te świetlówki i pokaż zdjęcia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Obklej te świetlówki i pokaż zdjęcia!! Jak napisałem obklejanko może jutro lub w poniedziałek ale dostałem taki mały skrawek foli zielonej daje dużą poświate zieloną może a nawet jestem pewien że się uda na 100% zastąpić drogie podświetlenia całkiem dobrym i super tanim podświetleniem z tej świetlówki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No i ok zmdyfikowałem tą świetlówkę co widać i nie mówcie mi że daje za mało światła bo na 80% jest jak Zimna katoda i tańsza ponad 5X Wasze opinie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Nice, really nice. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Co to za rura w obudowie ? Odkurzacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Co to za rura w obudowie ? Odkurzacz ? drugie łącze do HDD ale tak sobie sterczy :) mam okrągłe kable własnej roboty w rurkach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 hmm testy pomyślnie mój komp widać z 100 metrów bo mam go przy oknie :) fajna czerwona poświata he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 hmm testy pomyślnie mój komp widać z 100 metrów bo mam go przy oknie :) fajna czerwona poświata he heThorn napisz dokładniejszą specyfikację tych "Swietlowek". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Swietnie komponuje sie niebieska poswiata monitora z czerwonym wnetrzem kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 hmm testy pomyślnie mój komp widać z 100 metrów bo mam go przy oknie :) fajna czerwona poświata he heThorn napisz dokładniejszą specyfikację tych "Swietlowek". tu masz zdjęcia ze specyfikacją http://www.battleworld.hm.pl/light/index.htm nie wiem dlaczego ale spod www.tweakx.prv.pl nie chce mi chodzić :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 sorka za agresje... ale obiecałem mojej dziewczynie że jutro pójde z nią na Rawe Blues do spodka... a... ja fanem bluesa nie jestem :? Ale swoją drogą Agusia jest tak wspaniała że trzeba sie poświęcic... ;) ZA AGRESJE SORX jak wrocisz to zmienisz zdanie, blues to podstawa muzyki. przekonasz sie sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 sory ale gadacie glupoty panowie, taka swietlowka rozgrzewajac sie do 30 stopni nie ma szans na zmiane temp w kompie w ktorym i tak jest kolo 30, maxymalna zmiana temp to gora 1 stopien w budzie,wiem bo mierzylem, wiec nie pieprzcie glupot jak nie wiecie BIG LOL!! ALBO WRĘCZ ROTFL!!!! TEMPERATURA W MOJEJ BUDZIE JEST taka jak temperatura w pokoju (moze +1-2*C) Wiec ty nie pieprz głupot... skoro masz bude kaloryfer to niezanczy ze wszyscy mamy... A wogole to Ty masz jakąś cyrkulacje powietrza tam wsrodku? Czy moze wszystkie mozliwe dzióry pozaklejałes niemowiąc już o wiatrakach? grrrrr!, roar!, wujek jedyne co mam ochote zakleic w tej chwili to ...., ten kto mnie jako tako zna wie jaka mam cyrkulacje i o to nie pyta, 30 stopni to byla temp przykladowa jesli nie skumales, jesli uwazasz ze swietlowka lub neonka podgrzeje ci znaczaco temp w budzie to gratuluje wyobrazni i myslenia, a zwlascza jego braku, wyobrazasz sobie ze cieniutka rurka jest w stanie oddac tyle ciepla zeby na stale podgrzac ciagle wymieniajace sie w budzie powietrze?, to juz lepiej postaw sobie choinke obok kompa jak sam pisales, ja i moja niekompetencja robia ROTFL po calej dlugosci podlogi thorn: bardzo elegancko ci to wyszlo, sczegolnie jesli sie wezmie pod uwage koszt imprezy, gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Aha i jeszcze jedno... nielubie jak ktos niekompetentny stwierdza że JA GADAM GŁUPOTY wiesz co koles a ja bardzo nie lubie jak ktos mnie atakuje w taki sposob jak ty to zrobiles, wiec juz teraz ci nie popuszcze, pomijam juz to ze posadziles mnie o brak kompetencji choc na testach swietlowek/neonek/diod spedzilem pewnie wiecej czasu niz ty na modowaniu kompa, ale najlepsze jest to ze prawdopodobnie nigdy nie miales w budzie ani neonki ani swietlowki ale jednak upierasz sie przy swoim 8O, w zwiazku z tym odpowiedz mi na pytanie: czym mozesz poprzec swoje brednie? a na deser przeczytaj sobie jescze raz co napisal czlowiek ktory to o co sie spieramy sprawdzil a nie teoretyzowal: Włączyłem drugi wentylator i temp spadła do 29 na świetlówce więc test zakończony świetlówka nie grzeje dodatkowo powietrza w kompie No i tak będzie ta świetlówka bo zakładam i tak WC a test wykazał że nie podgrzewa ona powietrza nie zdązy bo moje wentyle je wywalą :) a tak btw powtorz ortografie bo ci nie idzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Włączyłem drugi wentylator i temp spadła do 29 na świetlówce więc test zakończony świetlówka nie grzeje dodatkowo powietrza w kompie teraz nadszedł czas na kolorowanie ale to dopiero jutro po pracy he he Czyli jak dla mnie jest to najciekawszy i najtanszy! sposob na podswietlenie obudowy aczkolwiek nieznam sie absolunie na swietlowkach i mam pytanie - czy gdyby podlaczyc ja na 7V onaby wogole dzialala, jaka bylaby jej jasnosc i temp. u mnie w budzie jest tylko 28stopni i chcialbym aby tyle pozostalo jednak niemoge sobie pozwolic na dodatkowe wentylatory bo kocham cisze :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...