j.h.hudy Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 :? mam sprzęt jak w podpisie , dziś go nabyłem w pcp , i mam taki problem , a mianowicie.. jak daje wyłącz to wyłącza sie dysk i freeze ekranu sie robi stery wszystkie wgrane , bios najnowszy jest jeszcze jedno , jak wgrałem do swojej karty biosa od 9600 to gdy jestem w biosie to strasznie laguje na asrocku na kt 880 działo sie tak samo , ale jak wgram biosa oryginalnego do grafy to już jest wwszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ten asus jest żałosny ... powodem było to że był wgrany bios od 9600 do 9550 :evil: :lol: na abit an7 nie działo sie nic , dziwny ten asusik , mam mały odczyt i zapis w aida 2700/800 :evil: mam dziwne wrażenie że ta płyta ma problemy z włączaniem sie , po włączeniu powera dysk sie włącza jak gdyby 2 razy (tak jakby mu prądu brakowało) a potem trzeba troche długo czekać aż sie monitor włączy :| update : wrrrrr :evil: pc mi sie czesto zawiesza , zmienie tryb agp na 4 , może pomoże ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Przepraszam, ze tak brutalnie ale forum to chyba nie pamietnik ani blog by co chwile relacjonowac swoje przezycia z kompem :) Jesli chcesz o cos zapytac to sprecyzuj pytanie i czekaj na odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A7V880 juz tak ma. w niektorych konfiguracjach nie zamyka sie system. czasem pomaga zmiana pamieci na inne, czasem zmiana plyty na inna (polecam inny model, najlepiej abit albo epox). P.S. jeszcze nie masz tego celka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no ok , jak dałem agp4 i wgrałem oryginalnego biosa to już wszystko ok , ale nie wiem trzemu wywaliło prima blend po 28 minutach :evil: wszystkie napiecia default , pc jak w podpisie Lukiqq : Napisałem to poto aby ludzie wiedzieli że ta płytka nie zawsze jest wporządku :) Rapea : nie mam celka i nie będe miał , sprawa prosta...... brak kasy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...