zaba Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Witam. Od niedawna mam neta i chcialbym sie dowiedzieć czgoś na temat dzwonienia przez net,jaki najleprzy program i troche porad.Mam łacze telewizi kablow.64kb.Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Witam. Od niedawna mam neta i chcialbym sie dowiedzieć czgoś na temat dzwonienia przez net,jaki najleprzy program i troche porad.Mam łacze telewizi kablow.64kb.Prosze o pomoc. Tu masz wszystkie informacje,cennik itp :D http://www.interfon.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zobacz wyżej jest taki temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zobacz wyżej jest taki temat. Powyzszy link jak najbardziej jest na temat. Zaba: Poszukaj informacji o VOIP. Napisz tez czy chcesz dzwonic z kompa na kompa czy z kompa na telefon normalny stacjonarny/komorkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Xon z kompa na kompa to tak jak rozmowa glosowa chociazby w GG? Mnie interesuje dzwonienie z kompa na telefon stacjonarny albo komore przez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemir Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam, tak naprawdę, to nie ma nic za darmo. Ale jeżeli chodzi o wykonywanie połączeń na telefony stacjonarne, to warto zainwestować w TalkPro. Warunek, ktoś musi dużo rozmawiać. Jak wiemy, TP SA jest najdroższa. Ja uzywam TalkPro od 4 miesięcy i zaoszczędziłem dużo. Dodatkowo, kto z moich znajomych też ma TalkPro, wówczas rozmawiamy za darmo. I to przez telefon, a nie przez mikrofon i słuchawki. ITD. Więcej na www.dorafin.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 a ile się płaci w talkpro ?(na miesiąc) to chyba nie tajemnica? na ich stronie jakoś nic nie jest napisane. czyli powiedzmy za najtańszy aparat 400 zl i na miesiąc ile? jak ktoś ma neostradę to się nie opłaca zdecydowanie , bo wychodzi abonament + opłata neostrady + za talkpro , lepiej mieć radiowe łącze albo z kablówki a nie od zdzierców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Gadu-Gadu, Tlen, i Wirtualna Polska wprowadzili połączenia telefoniczne. Mają cenniki na swoich stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Gadu-Gadu, Tlen, i Wirtualna Polska wprowadzili połączenia telefoniczne. 1281152[/snapback] Ciekaw jestem jak dlugo pociagnie to w gg. Oni maja problem zeby utrzymac serwery tylko do rozmow tekstowych, teraz, jak dojda im glosowe to wszystko bezdie sie chyba sypac 24x dziennie (co godzine ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Skype :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...