markos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam Mam dylemat i oczekuje waczej szczerej pomocy Jaka plyte głowna mam kupic Azeby byla ona stapilna dobra do krecenia i pezproblemowo chodzila na Procesoze AMD Athlon XP Barton Oto moje Typu - Asus A7V880 - Asus A7N8X-X - Abit NF7 Chyba ze macie jakies swoje Pyty to prosze pisac Tylko zeby nie przekraczały 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zdecydowanie Abit NF7,sam jaj mam i jestem bardzo zadowolony,to jest swietny wybor ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 NF7 stabilna i wydajna plyta Co najwazniejsze malo awaryjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a na "ostek północny: NVIDIA nForce2 400 Mostek południowy: NVIDIA nForce2 MC" Niewiem co to znaczy Ale slyszalem ze na nForce2 400 to jest niezbyt dobrze Chociaz niewem Nieznam sie na tym A Wy co o tym sadzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a na "ostek północny: NVIDIA nForce2 400 Mostek południowy: NVIDIA nForce2 MC" Niewiem co to znaczy Ale slyszalem ze na nForce2 400 to jest niezbyt dobrze Chociaz niewem Nieznam sie na tym A Wy co o tym sadzicie?? 8O 8O 8O :lol: :lol: Trochę nie zrozumiałem o co chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Chozi o Abit NF7 w opisie jej jest takie cos "Mostek północny: nVidia nForce 2 Ultra 400 SPP Mostek południowy: nVidia nForce MCP" I ja sam niewiem co to znaczy ale slyszale ze lepiej jest miec na czymc innym Ale ja niewiem o co chodzi Tylko tak slyszalem Piszcie dalej Jakie Plyty polecacie i Dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Chipset nForce2 jest bardzo dobry więc nie wiem w czym problem, a Abit NF7 jest naprawdę legendarną już płytą do OC. Sprawdź w podpisach ile ludzi z tweaka ma tą płytę - masa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 nf7-sl - za niewielka doplata masz sata FW i SS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A niewiecie kiedy wyjdzie Ta Plyta na Chipsetcie nForce4 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A niewiecie kiedy wyjdzie Ta Plyta na Chipsetcie nForce4 ????Pewnie niedługo, ale zapewne wiesz, że nForce4 jest dla procesorów Athlon 64 :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...