PFK Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://img148.exs.cx/my.php?loc=img148&ima...cschemat4vg.jpg rozmontowalem 2 blokowe wc zeby przeczyscic bloki, i zapomnialem schematu, ten w linku styknie?(uklad otwarty) brazowa chlodnica, czerwone weze, zielone trojniki, czarne bloki i niebieska pompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 lol pompka>nagrzewnica>CPU>nastepny blok (nie wiem na co)>pompka proste tylko zrób tak jak by ci pasowało :P np nagrzewnice umiesc przed pompką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Schemat OK- pod warunkiem, że oba bloki mają identyczną przepustowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ... rozmontowalem 2 blokowe wc zeby przeczyscic bloki, i zapomnialem schematu ...Dobra ściema niejest zła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 glowe daje ze zapomnialem :lol: wydaje mis sie ze tak wlasni bylo, bloki maja rozna przepustowsc(same wymiary sa rozne), jeden na proca a drugi na grafi byl ale teraz na nb(mostek polnocny) montuje, bo mam grafe z bardzo cichym wiatraczkiem, problem jest taki ze teraz te bloki beda prawie sie stykaly, wiec chyba powinienem z 1 do 2 dac a nie tyle samo na oba... nie znam schematu... i jeszcze jedno pytanie, jak mam sciagnac radiator z plyty? wsadzic plyte do pudelka i do zamrazalnika(slyszalem ze wtedy klejopasta puszcza) na 20 min? bo cos nie idzie, radiator trzyma sie mocniej niz sam mostek na plycie(podwazalem z luneta i mostek sie ruszal a radiator nie :D) ps. aha, mam pompe eheima ktora sie grzeje(moze powinienem radiator na nia dac :?: ) dlatego tez mam chlodnice(jakis kadet ze szrotu z wiatraczkiem 12x12) na koncu, zeby woda juz schlodzona wplywala... a sam pojemnik jest na tyle duzy ze tez oddaje cieplo, przedtem dzialalo bez zarzutu, chlodno i cicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...