sowa007 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 witam mam pewien problem, mianowicie komp mi sie zawiesza sie jak zalacze byle jaka gre(po ok 2-3 min) sprzet jaki mam to xp2500(barton),plyta msi k7n2delta,gf 3 ti200(gainwarda) nic niepodkrecone:p pllzzz jak ktos mial podobny problem lub wie co je grane niech mi pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Jest sporo powodów zawieszania się kompa w grach.To może być wina zasilacza ale niekoniecznie. Było sporo tematów. Szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Przeczytaj regulamin (tytul nie zgodny itp) i FAQ a potem zadawaj pytania :!: Sa masy tematow o tym .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa007 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 thx idem poszukac ale pierw pokombinuje jeszcze z sprzetem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 thx idem poszukac ale pierw pokombinuje jeszcze z sprzetem -jaka masz zasike :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Stawiam na zasilacz,z reguly to glowny problem,mialem to samo,po zmianie no-name na huntkeya problem zniknal jak odjal reka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Stawiam na zasilacz,z reguly to glowny problem,mialem to samo,po zmianie no-name na huntkeya problem zniknal jak odjal reka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa007 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 oj niestety jestescie w bledzie :twisted: to nie zasilacz- sprawdzilem zasilacz(jest ok), sprwadzilem pamieci(ok) , no i pozostala kart. graf.( no i tu sie okazalo ze to byl problem, zje.... rdzen) -> najsmieszniejsze jest to ze w zeszlym tyg zostala wyslana na wymiane wiatraka(gwarancja) i przyslali "nowa" taka sama karte:P i z now cza wyslac ja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 sprawdzilem zasilacz(jest ok),moge wiedziec jak :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 sprawdzilem zasilacz(jest ok),moge wiedziec jak :?: :lol:Moze poszedl do kumpla i na takim samym sprzecie lub mocniejszym sprawdzil czy wszystko jest OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa007 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 sprawdzilem zasilacz(jest ok),moge wiedziec jak :?: :lol: zapomnialem dodac ze mam 2 komp:p a w zasilaczu sprawdzilem napiecia:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 sprawdzilem zasilacz(jest ok),moge wiedziec jak :?: :lol: zapomnialem dodac ze mam 2 komp:p a w zasilaczu sprawdzilem napiecia:p A można wiedzięc czym sprawdziłeś :?: Software'owo czy miernikiem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Widzac, ze masz Ti200, to jestem niemal na 100% pewny, ze to zasilacz.. Jesli jakims cudem to nie zasilacz, to tu masz inne mozliwe przyczyny: Kliknij a wyskoczy pajacyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa007 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Widzac, ze masz Ti200, to jestem niemal na 100% pewny, ze to zasilacz.. Jesli jakims cudem to nie zasilacz, to tu masz inne mozliwe przyczyny: Kliknij a wyskoczy pajacyk na bank jest to karta:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Executor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 8O a dzwoniles na infolinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 8O a dzwoniles na infolinie :P A ty może byś do swojego mózgu zadzwonił, a nie dawał debilne odpowiedzi :!: ja mam na nie patent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 8O a dzwoniles na infolinie :P A ty może byś do swojego mózgu zadzwonił, a nie dawał debilne odpowiedzi :!: ja mam na nie patent Wiesiek nie kop Pana bo się spocisz.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...