Tasior Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 heh właśnie dzisiaj skonczyem sobie 18 latek i jestem wesoły !!! hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 heh właśnie dzisiaj skonczyem sobie 18 latek i jestem wesoły !!! hahaha Gratoolacje. Mnie tydzień temu 19 stuknęło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 STOOOOOO LAT STOOOOOOOOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ......do kawaleri wstapic chcialem..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...