makaron Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Streszczenie.Nie było mnie na chacie starsza oddałą kompa do jakiegoś sklepu do naprawy i tamci pokasowali mi dokumenty.Czysą jakieś domowe sposoby na ich przywrócenie?? nawet niewielkiej części.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 PC Inspector File Recovery - taki programik naprzyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 fajnie a gdzie go moge znaleźć jeśli wolno wiedzieć bo szukam i niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://www.pcinspector.de/file_recovery/welcome.htm z tad najlepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no noo juzpobrałem.skanuje i potemwyskakuje mi masa plików z jakimiś rozszerzeniami.wiec myśle ze je zapisze i niby zapisuje i pusty jest katalog gdzie wskazałęm SAVE to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 patrz co gdzie zapisujesz lepiej bo nie mozna zapisywac na partycje z ktorej sie czyta..... a tak wogole to ten program jest stary i kiczowaty.... ciesz sie ze za free :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 eeheheheh tak myślałem bo jak jużodzyskam te pliki to jest koló nich taka masa śmiecia że hohoho:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...