marco Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 skarpety to chyba najlepszy prezent dla faceta;]]]]]A tam wole krawaty :P Znowu mam +1 do kolekcji :) Chociaz strasznie zaluje ze nie kupilem swego czasu fantastycznego z Tweetym bo wygladal bosko i moj byly ulubiony wykladowca zawsze takie nosil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja kupiłem sobie HL2 i SounBlastera Live! Platinium (używka) Jestem samolubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Phi... Ja narazie nic nie dostalem :wink: Ale sobie sam zasponsorowalem 3 gry na xboxa i 2 pady : Prince of Persia 2 NBA 2005 Halo 2 - Limited Collectors Edition 2 x Logitech Cordless Precision A takto pozatym mam popsuty humor :x :evil: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem nagryware DVD Samsunga+ Książki("Jarocin w obiektywie bezpieki" i jeszcze "Ciekawostki naukowe") Pozdrówka i szczęśliwego nowego roku :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszęA to dresik z ciebie :lol: hehehmm szkoda, że nie napisałem dostałem żel pod prysznic i dezodorant a nie dresik :lol: :lol: :lol: Też dostałem taki komplecik adika, poza tym jeszcze gwiazdora z czekolady ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jakiego qr...a gwiazdora :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 i get: - nowa myszka do kompa BW-26 - pieniądze - książeczka "Anioły i demony" - rękawiczki na zimę - i chyba z 2 kilo cukierków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Discmana z mp3 Sony, fajne słuchaweczki, tshirta (lol) i troszkę cashu z zastrzeżeniem żeby nie wydawać na kompa :twisted: (i tak nie mam zamiaru) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Najgorsze są te słodycze.... ;) Z taką ilością co się na święta dostaje to można by było na kilo sprzedawać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Na Mikołaja była nagrywareczka DVD ;] A dzisiaj: -Słoooooooooooooooooodycze !!!! -tasma 80-żyłowa (do nagrywareczki potrzebna troszke :) ) -5 płyt CD-R ;] Ale co tam jaka marka - ważne że CZARNE (tak, to te bajeranckie ;) ) -pieniążki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 @ Bruce pozostaje pozazdrościc ci tego pięknego prezentu, a spójrz pare postów wstecz jak wyklinałes na te święta :D byles pewien ze nic niedostaniesz :) pokuta to :D Hmm.... Meeerry Christmas :D Ha Ha Ha :> PS. A reszta cwaniaczków to skąd wiedziala odrazu ze to spiryt :D obrucony on był tylem :D po zakrętce :> hmmm alkocholicy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jakiego qr...a gwiazdora :| A ty co ? z choinki się urwałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 hmmmmmm, od czego by tu zaczac :) portfel od swojej lepszej polowki, rekawiczki, dwie koszule, zestaw piw & kufel, refundacja $$ za kupione sobie wczoraj butki i mnooooooostwo slodyczy 8) jeszcze jutro bedzie mala partyjka, a w niej z tego co mi wiadomo film na dvd i plecak Oracle'a ;) a najwazniejsze to to, ze moglem sobie w domku posiedziec z Rodzicami, posiedziec troche w swoim rodzinnym miasteczku, poczuc troche atmosfery.. jutro znow wyjezdzam i wroce tu kiedys tam w nowym roku.. ehhh :? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 slodycze,kase (ktora musze oddawac rodzicom za pozyczenie na gf6800), dezodorant, a od Mojego Jedynego Koteczka spodnie (tylko trzeba je troche skrocic :lol: :lol: )...a wogole to takie tematy suxxx jak juz kiedys mowilem...no ale jak wszyscy to wszyscy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Słuchawki KOSS Porta Pro Sporo t-shirtów i koszule Fajną Bluzę Ksiażke Piżama Troszke Gotówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jak każdy to każdy;] dużo słodyczy kopertki z wiadomą zawartoscią [będzie na cooler i zasiłke] i powrót do przyszłosci na polsacie;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 uahaha , ja też oglądam ten filmik właśnie - rodzice twierdzą, że specjalnie dla mnie u Mikołaja zamówili, hłe hłe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja tyz nicz niezostalem, a swieta traktuje jako wolne od sql :) dobrze ze kupilem sobie nowego myszala, a w poniedzialek trafia do mnie radiatorki revolteca to mi sie humor polepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja tam wole szklana pułapke - juz chyba z 10 raz to widze;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A ja dostałem klocki lego ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Piżamke + torbe + książke i jeszcze cos do portfela :D ogólnie bardzo sympatyczne prezenty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 5 mandarynek :lol: (myslalem, ze dostane tylko 4 :|) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja tam wole szklana pułapke - juz chyba z 10 raz to widze;]]]]no najpierw powrot do przyszlosci potem szklana pulapka 2 dobre filmy ale przesadzaja z tymi powtorkami:) w 2005 roku bedzie 4 czesc szklanej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no i nie zapominajmy o tym hicie który leciał na konkurencyjnej stacji, mianowicie najnowszy film (zapowiada się na hita roku, a nawet dziesięciolecia) pt. "Kevin sam w zasranym domu" 8) :lol: jak ja kocham świąteczny przegląd repertuaru telewizyjnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no i nie zapominajmy o tym hicie który leciał na konkurencyjnej stacji, mianowicie najnowszy film (zapowiada się na hita roku, a nawet dziesięciolecia) pt. "Kevin sam w zasranym domu" 8) :lol: jak ja kocham świąteczny przegląd repertuaru telewizyjnego :D Musze przyznać ze zostałem dziś tak samo zaskoczony jak ty niemogłem wraz z moja rodzinka wyjsc z podziwu ze puscili go dopiero 99999 raz, NIEPRZEGAP JUTRO RANO ZAPEWNE POWTÓRKA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 dostalem koste ramu 256 mb pc 3200 elxira :F ale nie wazne ciesze sie bo moge bez obaw na 200fsb jechac synchro:D troche kaski i 2 zestawy adidasa :D:D:D (nie dresy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 no i nie zapominajmy o tym hicie który leciał na konkurencyjnej stacji, mianowicie najnowszy film (zapowiada się na hita roku, a nawet dziesięciolecia) pt. "Kevin sam w zasranym domu" 8) :lol: jak ja kocham świąteczny przegląd repertuaru telewizyjnego :D Musze przyznać ze zostałem dziś tak samo zaskoczony jak ty niemogłem wraz z moja rodzinka wyjsc z podziwu ze puscili go dopiero 99999 raz, NIEPRZEGAP JUTRO RANO ZAPEWNE POWTÓRKA :D Polsat 12:05 - mały replay przed następną Wigilią :lol: :D A w Sylwestra zapewne "Kevin sam w Nowym Jorku" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 psychodeliczny to samo chcialem napisac.... ;] Kevin roxx :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ale wiecie co film wcale nie głupi, tzn. bardzo głupi bo o to chodzi w komedii ale ilez razy mozna napier***** to samo co roku? To juz jest naprawde lekka przesada, za pare lat Kevin i jego g_ówniana rodzinka stanie się Polska tradycja świąteczna, kazdy stół wigilijny bedzie musial miec pod obrusem zamiast sianka KEVIN SPESZYL DVD EDYSZYN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja nie dostawałem nigdy nic i w tym roku było prawie podobnie, gdyby nie ciotka, którą matka zaprosiła na wigilie, która ta ciotka pracuje w Avonie i prawie całej rodzince pokupowała kosmetyki z Avonu. Trafiły mi się jakieś 2 dezedoranty jeden mniejszy, drugi większy i czekolada, której już nie ma, bo nie chciało mi się wychodzić od kompa, a stół w pokoju obok pełny. Ogólnie święta są dla mnie obojętne i z roku na rok stają się coraz szczuczniejsze. Narazie widze, że tylko o moim istnieniu nie wie Mikołaj. Na pocieszenie zostaje mi tylko CS:S w którego od rana do nocy gram. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...