szmon Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dabek - twoje swieta to istny matrix :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dabek - twoje swieta to istny matrix :PTeż jesteś fanem MATRIXa, czy z mojego avataru wyklułeś tą teorie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Po prostu lubie ta serie filmow :D Moge to ogladac po kilka razy :P Tylko ze w TV nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Po prostu lubie ta serie filmow :D Moge to ogladac po kilka razy :P Tylko ze w TV nie ma :P Sorki za OT, ale nie opre sie MATRIXowi. :) Ja to samo mam. Na kompie mam wszystkie części i jak mnie czasem najdzie na MATRIXA to oglądam najlepsze urywki (tam gdzie się nierealnie trzaskają i to i się najbardziej podoba) z jedynki. :twisted: THE MATRIX HAS YOU I AM THE ONE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 U mnie calkiem rodzinnie i swiatecznie. Zyczonka, kolendy i dobre jedzenie. Dostalam piekny bialy sweterek, kubek nici z tygryskiem i album. Wyszedl jednak dziwny zgrzyt gdyz podobno mialam dostac myszke bezprzewodowa logitecha ale okazalo sie ze pod choinka jej nie ma. Ojciec mowi ze pakowal ja razem wszystkimi prezentami ale niestety prezent zniknal :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dabek - you can't be the One, 'cause I'm :wink: ja też uwielbiam Matrixa (mam wszystkie części oczywiście oryginalne 8)) i oglądam sobie co jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Od mojej ukochanej Gwiazdki Motorolka E398 Od siostry koszula i sweterek Od szwagra kosmetyki Od matki kosmetyki Od ojca swieta na trzezwo i smaczne wigilijne potrawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zasilacz mi sie wali... jak mi sie kopsnie to Matrix stanie sie rzeczywistoscia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 mi tam prezenty nie potrzebne była miła rodzinna atmosfera :) jutro pewnie cos dostane od dziadzia, ale to nie ma znaczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hyh swieta swieta Ja sobie glownie sam, dopiero kupie prezenty swiateczne :> Po 3 latach zmiana mobo na NF7 rev.2 +barton mobile +SI-97 +2*512MB hynix D43 i jakies tam coolery malutkie :) Troche moze rodzice sie doloza jak mi zabraknie ciut grosza :) A od mojej kobietki dostalem Razera Diamonblack, ha to jest kobieta co? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A od mojej kobietki dostalem Razera Diamonblack, ha to jest kobieta co? :DA co to jest? :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A od mojej kobietki dostalem Razera Diamonblack, ha to jest kobieta co? :DA co to jest? :roll: . http://pclab.pl/art12298.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Widze ze niektorzy Maja Bogadtych Mikołajów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Creative MuVo v200 512 mb ;) niach niach... to od mamusi od mojej ksiezniczki dostalem piekne boxerki :D a babunia zasilia moja kieszen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Odkurzacz :mrgreen: Wczesniej , cos kolo miesiaca temu chyba, meble (szafki itp) do przedpokoju mojego nowego mieszkanka (ktore dostalem rok temu "pod choinke" ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Nieno ;]]] Full wypas jak to mówią ;]]] A masz turboszczotkę? ;]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A ja dostanę od swojej połówki książke do nauki animacji we Flashu :D Trzeba się dokształcać ;) Do tego troszki $$$ coby Sylwka opłacić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dawno rodzina nie przytrafiła w moje potzreby jak w tym roku. Od żony nowe skórzane rękawiczki, od rodziców sweter i "Sprawę Honoru" ( o Dywizjonie 303), od wujostwa "Guadalcanal" ( o bitwie morskiej pomiędzy Stanami i Japonią w 1943), od babci 50 czystych płyt DVD. Poz tym kaska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No i wreszcie całe przedstawienie się skończyło. Kolacja wigilijna u mnie wyglądąła tak: polazłem na dół, wziąłem kawałek opłatka (bo ma fajny smak), kawałek ryby (nie karp) i polazłem se na górę zjeść przed kompem. Nie ma co udawać że każdy dla siebie jest dobry itp. Skoro przez cały rok każdy się obrzuca ****** to wspólnie przy stole siedzieć nie będę. Święta są do [gluteus maximus], sklepy zamknięte, w radiu leci większy chłam niż zwykle, tv to juz porażka (kevin sam w domu i inne powtórki). Choinka u mnie w pokoju stoi tylko dlatego że fajnie świeci i miałem 30 minut przerwy między dwoma filmami i trzeba było się czymś zająć. Prezentów pod nią nie ma i nie będzie. Ale są też plusy świąt. Ponieważ w tv nic nie ma to wreszcie złożyłem mocniejszy zasysacz filmów z emule (był P166, 32MB RAM, 8GB dysk, a teraz jest Celeron 300, 32MB RAM, 30GB dysk) i wrzuciłem wreszcie duuużo filmów, może za 2 miesiące coś się zgra. Zrobiłem też przejściówkę z VGA na TV (żeby obejrzeć normalne filmy a nie kevina samego w nowym jorku bo chyba też będzie) ale coś nie działało. Miałem jeszcze pozamiatać w pokoju ale mi się nie chce. Potem jeszcze przedstawienie z święceniem jajek (nawet nie wiem kiedy to jest) i wreszcie koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mnie najbardziej denerwuje właśnie to, że sklepy pozamykane. Wczoraj potrzebowałem 3 potencjometry do vdd, vtt i drop moda dla mojej MB a tu wałek wszystko pozamykane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 oj biedactwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Potem jeszcze przedstawienie z święceniem jajek (nawet nie wiem kiedy to jest) i wreszcie koniec. To raczej nie te swieta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Cmx, mowisz ze masz Halo 2, wpadam we wtorek :> ====== Radeon 9800PRO I-Q i zasilke Be Quiet 520W. Kabacki domek ze swieczka ;] Boxerki i skarpetki oczywiscie I najbardziej konkretny prezent od mojej babci - 100zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Cmx, mowisz ze masz Halo 2, wpadam we wtorek :> Tak mam ale musze po swietach przerobic konsole :x bo konsole mam ntsc a gre pal :cry: :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ów świeczka ;] photo by nokia 7610 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Nieno ;]]] Full wypas jak to mówią ;]]] A masz turboszczotkę? ;]]]]]]]]]] Dostalem model ze2210, ten czerwony ;) 1600 W, moc wciagania 480 W o ile dobrze pamietam. Nie mam turboszczotki i tej szczotki do twardych podlog (a by sie przydala). Zestaw oprocz odkurzacza zawieral dwie rurki aluminiowe (nie teleskopowe), jakas rurka zagieta, rura zwijana, jedna uniwersalna szczota, mala jakas szczotka i taka waska ssawka. Dodatkowo dwie torebki papierowe , jedna zamontowana wewnatrz plastikowego potwora a druga gratis turlala sie w pudle :) Jutro, tzn w drugi dzien swiat zamierzam to cacko wyprobowac i odkurze cala chalupe :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 To moze w Lodzi mieszkasz :> Tak przyokazji bys wpadl. Turbo szczotka jest straszna. Raz sobie skarpetke wessalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja dostalem Vansy Sk8-hi Big Skull z niemiec -Iscie punkowe trampy, pozatym kalendarz z malymi psami ;P, golarke jakąś z 10ostrzami bo musialem sie ostatnio golic maszynką mojej siostry od niewiadomo czego :], i naszywki na plecak ov korz punkowe ;> A no i troche kasy ktora pojdzie na dlugi komputerowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja dostałem dwie książki Dana Browna - Cyfrowa Twierdza oraz Anioły i demony + 100zł + słodycze + coś tam jeszcze + trochę nerwów [kooorfa ja chcełem nową komórkę ;) ] Coś czuje że trzeba zrobić wrażenie silnie pokrzywdzonego przez los i wogule to dostane "poza kolejnością" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Behehe najlepszym prezentem obdarowała mnie moja babcia - Żołądkowa Gorzka 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...