Skocz do zawartości
BiAłY

Co dostaliście pod choinke?

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu lubie ta serie filmow :D

Moge to ogladac po kilka razy :P Tylko ze w TV nie ma :P

Sorki za OT, ale nie opre sie MATRIXowi. :)

Ja to samo mam. Na kompie mam wszystkie części i jak mnie czasem najdzie na MATRIXA to oglądam najlepsze urywki (tam gdzie się nierealnie trzaskają i to i się najbardziej podoba) z jedynki. :twisted:

THE MATRIX HAS YOU

I AM THE ONE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie calkiem rodzinnie i swiatecznie. Zyczonka, kolendy i dobre jedzenie.

Dostalam piekny bialy sweterek, kubek nici z tygryskiem i album.

Wyszedl jednak dziwny zgrzyt gdyz podobno mialam dostac myszke bezprzewodowa logitecha ale okazalo sie ze pod choinka jej nie ma.

Ojciec mowi ze pakowal ja razem wszystkimi prezentami ale niestety prezent zniknal :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyh swieta swieta

Ja sobie glownie sam, dopiero kupie prezenty swiateczne :>

Po 3 latach zmiana mobo na NF7 rev.2 +barton mobile +SI-97 +2*512MB hynix D43 i jakies tam coolery malutkie :)

Troche moze rodzice sie doloza jak mi zabraknie ciut grosza :)

A od mojej kobietki dostalem Razera Diamonblack, ha to jest kobieta co? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno rodzina nie przytrafiła w moje potzreby jak w tym roku. Od żony nowe skórzane rękawiczki, od rodziców sweter i "Sprawę Honoru" ( o Dywizjonie 303), od wujostwa "Guadalcanal" ( o bitwie morskiej pomiędzy Stanami i Japonią w 1943), od babci 50 czystych płyt DVD. Poz tym kaska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wreszcie całe przedstawienie się skończyło. Kolacja wigilijna u mnie wyglądąła tak: polazłem na dół, wziąłem kawałek opłatka (bo ma fajny smak), kawałek ryby (nie karp) i polazłem se na górę zjeść przed kompem. Nie ma co udawać że każdy dla siebie jest dobry itp. Skoro przez cały rok każdy się obrzuca ****** to wspólnie przy stole siedzieć nie będę.

Święta są do [gluteus maximus], sklepy zamknięte, w radiu leci większy chłam niż zwykle, tv to juz porażka (kevin sam w domu i inne powtórki). Choinka u mnie w pokoju stoi tylko dlatego że fajnie świeci i miałem 30 minut przerwy między dwoma filmami i trzeba było się czymś zająć. Prezentów pod nią nie ma i nie będzie.

Ale są też plusy świąt. Ponieważ w tv nic nie ma to wreszcie złożyłem mocniejszy zasysacz filmów z emule (był P166, 32MB RAM, 8GB dysk, a teraz jest Celeron 300, 32MB RAM, 30GB dysk) i wrzuciłem wreszcie duuużo filmów, może za 2 miesiące coś się zgra. Zrobiłem też przejściówkę z VGA na TV (żeby obejrzeć normalne filmy a nie kevina samego w nowym jorku bo chyba też będzie) ale coś nie działało. Miałem jeszcze pozamiatać w pokoju ale mi się nie chce.

Potem jeszcze przedstawienie z święceniem jajek (nawet nie wiem kiedy to jest) i wreszcie koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cmx, mowisz ze masz Halo 2, wpadam we wtorek :>

======

Radeon 9800PRO I-Q i zasilke Be Quiet 520W.

Kabacki domek ze swieczka ;]

Boxerki i skarpetki oczywiscie

I najbardziej konkretny prezent od mojej babci - 100zl ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieno ;]]] Full wypas jak to mówią ;]]] A masz turboszczotkę? ;]]]]]]]]]]

Dostalem model ze2210, ten czerwony ;)

1600 W, moc wciagania 480 W o ile dobrze pamietam.

Nie mam turboszczotki i tej szczotki do twardych podlog (a by sie przydala).

Zestaw oprocz odkurzacza zawieral dwie rurki aluminiowe (nie teleskopowe), jakas rurka zagieta, rura zwijana, jedna uniwersalna szczota, mala jakas szczotka i taka waska ssawka. Dodatkowo dwie torebki papierowe , jedna zamontowana wewnatrz plastikowego potwora a druga gratis turlala sie w pudle :)

Jutro, tzn w drugi dzien swiat zamierzam to cacko wyprobowac i odkurze cala chalupe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostalem Vansy Sk8-hi Big Skull z niemiec

Dołączona grafika-Iscie punkowe trampy,

pozatym kalendarz z malymi psami ;P, golarke jakąś z 10ostrzami bo musialem sie ostatnio golic maszynką mojej siostry od niewiadomo czego :], i naszywki na plecak ov korz punkowe ;> A no i troche kasy ktora pojdzie na dlugi komputerowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem dwie książki Dana Browna - Cyfrowa Twierdza oraz Anioły i demony + 100zł + słodycze + coś tam jeszcze + trochę nerwów [kooorfa ja chcełem nową komórkę ;) ]

Coś czuje że trzeba zrobić wrażenie silnie pokrzywdzonego przez los i wogule to dostane "poza kolejnością" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi