szwistak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 1. nowy rowerek Meridke :D 2. nowa myszke Logitecha MX500 3. troche $$$ 4. mase słodyczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 U mnie tradycyjnie - trzy kilo ubran i czekoladki. A... no i laptop od ojca - ale nie jakis wypasiony jak bruce'a, tylko Toshiba Tecra 8000 z demobilu ;] Ale w zupelnosci mi wystarczy. Rok rocznie swieta wygladaja tak, ze cala rodzina sie sklada na cos co sobie umysle bo nikt nigdy nie wie co mi kupic ;] Rok temu byl monitor, dwa lata temu mobo itd. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja razem z braćmi dostalem aparat Kodak CX 7530 wypasik razem ze stacjią dokującą a dla siebie kosmetyki koszulke i sweter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ja dostalem slodycze (chyba jak wiekszosc), pieniadze, no i aparat HP M305 :) ogolnie mila swiateczna atmosferka :) lubie swieta, cala rodzinka sie zjezdza z Polski i mozna chodz raz z nimi spedzic czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 dostalem kabel zasilający do kompa ale bez kompa :D zdziwko na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Maszynka do golenia Gilette Contur Plus + Pianka, kaska od dziadków + kaska od rodziców. I'm happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 moje prezenty: -$$$ -ciuchy -słodycze -BLACK BIG TOWER CHIEFTEC 360W-miłe zaskoczenie :D model z najwyższej półki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 -myszka logitech mediaplay , -kasa, -ciuchy, -zel pod prysznic. -szczoteczke awkwafresz (ta nowa :P ) to chyba tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 troche zazdrosze waszym gwiazdkom ze kupuja wam sprzet komputerowy :D moi starsi to zielonego pojecia o tym nie maja a jakby juz cos kupili to pewnie 2x gorsze niz mam :) 0 orientacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 troche zazdrosze waszym gwiazdkom ze kupuja wam sprzet komputerowy :D moi starsi to zielonego pojecia o tym nie maja a jakby juz cos kupili to pewnie 2x gorsze niz mam :) 0 orientacji :D moi tak samo;]]]] dlatego dają kase :? szkoda ze sie nieznają bo miło by było znalesc pod choinką coś fajnego do maszynki;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 hmmm...co dostalem...pare t-shirtow wpadlo....slodyczy...ok 200zl...maszynka elektryczna do golenia...koszula na sylwka...kalenddarz :D a ojciec zrobil calej rodzince prezent i kupil wypasnego 29 calowego Panasonica! :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja dostalem: - Troszke kaski [ na zaplacenie rachunkow akurat starzylo :P] - Kilka fajnych ciuchow - Booka - PHP + mySQL Ogolnie spoo - ale urodzinki jeszcze mam 17 stycnia wiec sie posypie jeszcze prezntoof ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a mnie rodzinka, nie wiedzac co mi dac, dofinansowala - bede mogl zamowic lapka z wiekszym dyskiem - niezle - moze sie wylame, ale mnie te swieta minelly lepiej niz poprzednie - jakos sie chyba mniej wrogo nastawilem. pozatym udalo mi sie kupic mamusce cos ladngo - poprawilo mi to humor - moze powinniscie sprobowac a nie tylko brac ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Troszke kasy przytuliłem (ale to bardziej na urodziny), jakieś pachnidło oraz gwóźdź programu - zegar z reklamą mojego samochodu :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 kosmetyki,koszulke z napisem,komiks,slodycze,obraczke od przyjaciolki itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 2 piwa, skarpetki, zel do wlosow (jestem ostrzyzony na zero :] ) i troche kasy - z tego wszystkiego zostaly mi juz tylko skarpetki (w tym jedna para brudnych :P ) i zel.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 No właśnie :) Jak to wygląda w tym roku? Ja osobiscie zrobiłem sobie małą modernizacje kompa, nowy procek, grafe i kochaniutkie winbondy 2x512MB HyperX CH5 :) Do tego od Mamuśki jakieś drobiazgi typu perfumy i troszkę gotówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) -pare groszy -kosmetyki -creative inspire p5800 Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dostałem lampke na biurko, skurzane krzesło do kompa, skaner, bluze i troche forsy..ale baaardzo mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 kontunuowanie durnego tematu tzn.... jak sie szybko pochwalic przed swiatem..... blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 heh racja :) tu to nic... a jak malolaty chwala sie na forum board.cs.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 A ja sam sobie kupiłem od brata za 55zł słuchawki Koss UR-15C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) Nie jest źle [; Troche kaski Dwie koszulki Czekolada Książka Jakieś karty ... Edytowane 24 Grudnia 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 wypas portfelik i $$ do niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dla mnie te swieta jakies dziwne sa, wogole ich nie czuje. A i dostalem troche siana mase slodyszy, bluze, koszulke kosmetyki i... chyba to wszystko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 - troszke $ - bluzka nike - spodnie nike - troszke słodyczny ;] wesołych swiat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dostalem: - miernik elektroniczny - komplet srubokretow od 5 do 1 mm Torx, krzyzaki i plaskie - zaciskarke do kabli sieciowych - mase slodyczy - kosmetyki do golenia Vichy (to do mojego Slonka) :-* - skarpety - kase (bedzie na 2-gi dysk do RAID 0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 od rodziny nic, od dziewczyny dostane zestawik Hugo Bossa ;] ale dopiero na sylwka bedziemy sie widziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dostalem: Kosmetyki Bluze Metoda Sport Troche $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dostałem słuchaweczki, książke, skarpety i Canona A510 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...