Skocz do zawartości
BiAłY

Co dostaliście pod choinke?

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie to dostałem skarpety.

Ale nie to jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że dostałem zdrowie. Dokładnie miesiąc temu miałem operacje. I to, że już wszystko ok to jest dla mnie największy prezent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

200zł od starszych z czego 70 zeta muszę bratu oddać :mad:

Galaxy Geforce 7300GT ZALMAN 128MB 1.4ns - to jest prezent który dostałem sam od siebie, karta idzie do drugiego kompa :)

I dziś pewnie od rodzinki z niemczech jakieś euro może dostane :-P

I jeszcze słodycze, słodycze, śłodycze.... i na klopie do rana :)

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem laptopa Asus którego sam sobie kupiłem, troche słodyczy,kaski, perfumy bo u mnie wigilie wyprawialiśmy wczoraj.

a co ty na fidżi mieszkasz ??

:D

a ja jak co roku dostane życzenia na następny rok :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie już święta nie są dla mnie tylko okazją do dawania prezentów, taka rzecz mało istotna, ale dostane:

-Sony Ericssona k610i, albo d750i

-Marynarke sportową

Telefonu nie chciałem, na taką marynarkę akurat polowałem :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostalem Play Station 2, ktora sobie sam kupilem :-P , miala byc koszulka z ppc ale poczta nawalila :angry: , mysle ze do 24 jeszcze cos dostane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6630 + kase na karte pamieci :)

zestaw z podpisu bo na niego tez musieli mi wczesniej dolozyc i traktowalem to juz jako czesc prezetu :) Ogolnie mialy byc teraz do zestawu blastixy ale telefonu mi brakowalo coraz bardziej wiec wybralem to, jak mi sie znudzi to sprzedam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie mieszkam na fidżi mam rodzine w swoim mieście i zrobiliśmy sobie wczoraj, bo dzisiaj jedziemy w Polske ja akurat z braciakiem do rodziny z Wrocławia wybrałem wyjazd rodzice do Warszawy pojechali, co roku tak się dzielimy i jedziemy w kraj taka u nas tradycja.

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem same najgorsze rzeczy jakie można człowiekowi podarować w życiu, no ale taka karma.

co masz na mysli? :huh:

A ja sobie sam sprezentowałem kolejną kość gigową RAMu GoodRAM Pro, kolejny wentyl Arctic Cooling 12 oraz głosniczki Genius Home Theatre 5.1... wszystko przyjdzie dopiero po świętach <_<

od reszty rodzinki pewnie znowu sianko i słodycze dostane, zestawy kosmetyków itp.

edit: aha, no i oczywiscie dostalem Koszulke PurePC, koszulke nVidii, czapeczke Galaxy... to jesli chodzi o gadzety komputerowe ;)

Edytowane przez pisarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie skąd ludzie mają na to pieniądze, w tv mówili, że niektórzy dostają komputery, mp3 playery i inne pierdółki... wnioskuję, że jesteśmy naprawdę bogatym krajem, chyba, że tylko ja nie dostaję nigdy nic wartościowego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wigilia jest po ludzku, czyli w okolicach 18.

Z prezentami to jest tak, bedac dzieckiem najbardziej sie to docenia, czeka na prezenty itp.

W czasach, gdy juz mozemy sobie sami kupic co chcemy, byc dla siebie mikolajem, cieszymy sie z malych, symbolicznych prezentow, przynajmniej ja tak mam, nie czekam na jakies karty graficzne, komputery, rowery itp. Jesli ktos przeliczna stopien udanej 'gwiazdki' w ilosci otrzymanych prezentow to albo jest jeszcze dzieckiem, albo materialista.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostalem stacje lutownicza nic wielkiego ale fajna.

tez chce :D

Ogolnie to dostalem to co sobie poniekad wybralem :P

3 fajne koszulki i bluze (tyle na razie wiem) .. na prezenty niespodzianki musze poczekac do wigilii :]

Edytowane przez RepsOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostalem 200euro, 10kg (slownie dziesiec kilo) slodyczy, bielizne, golarke elektryczna brauna, oraz kurs na prawo jazdy kat. b (deklaraca oplacenia 30h)... w sumie moglo byc lepiej... nie lubie dostawac kasy bo na ten przyklad nie wiem co sobie teraz kupic - skore czy dodatkowy giga ramu ;-)

Edytowane przez jekyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi