DaRo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Braun CruZer'a od dziewczyny. edit: edit linka Edytowane 24 Grudnia 2006 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) A ja bede mial uzywanego malucha, batonik i 2euro na benzyne :lol: Fajny ten temat i te problemy niektorych :) Wesolych zycze, bo ja sie usmialem juz ;) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 CarsonPoland kasy nie mam duzo, wiec nie licz na nic, a problem to naprawe spory bo i ram i skore sie kupuje na lata :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 U mnie wigilia jest po ludzku, czyli w okolicach 18. Z prezentami to jest tak, bedac dzieckiem najbardziej sie to docenia, czeka na prezenty itp. W czasach, gdy juz mozemy sobie sami kupic co chcemy, byc dla siebie mikolajem, cieszymy sie z malych, symbolicznych prezentow, przynajmniej ja tak mam, nie czekam na jakies karty graficzne, komputery, rowery itp. Jesli ktos przeliczna stopien udanej 'gwiazdki' w ilosci otrzymanych prezentow to albo jest jeszcze dzieckiem, albo materialista. Dokładnie. Popieram w 100%. Mając teraz kasę wole sam siebie obdarować niż wyciągać kasę od innych. Co więcej BARDZIEJ bawi mnie dawanie prezentów niż dostawanie. Sam sobie zrobiłem na te święta dość spore prezenty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Matka - $$ + ciuszki (w tym oczywiście skarpetki) Ojciec - Wodę... nie nie taką z kranu tylko AS :razz: Kobieta - Match3T, ciuszki ciuszki i jeszcze raz ciuszki, aha i słuchaweczki do mojego SE. Ciotka 1 - ??? w trakcie Ciotka 2 - j/w Słodyczy nie licze rzecz jasna :wink: :lol: Telekomunikacja tez oczywiście o mnie nie zapomniala - dl: 32kb/s :mur: :mur: :mur: Edytowane 25 Grudnia 2006 przez TheBlackLotus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 -Sennheiser HD 280 Pro -Logitech G7 Limited Edition -Steelpad QcK -Sony Ericsson K800i I jeszcze się zobaczy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Widze, ze jeszcze to Wy dostajecie prezenty, a nie dajecie. Nawet fajnie sie macie. Ja dostane kretke M3, a obdarowuje synka, moja piekniejsza polowe/matke dziecka i babcie. Jutro (albo jeszcze dzis) wyedytuje posta co daje dziewczynie. Bedzie to tez dla mnie prezent (mam nadzieje). Update. JEST !!! Mozecie mi gratulowac. Oswiadczyny przyjete :D Wlasnie pije z tesciem. Over and out. PS. emilooos - kretke ja dostaje (dostalem). Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Tak Kaeres, napewno beda wiedziec co to kretka m3 ;]] nie zrozumiales mnie, nie chodzilo mi o to kto dostaje ;] Ogolnie to fajni jestescie, tacy bogaci i w ogóle :oops: Edytowane 25 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tak Kaeres, napewno beda wiedziec co to kretka m3 ;]] Kreatyna M3? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) 256 MB SDRAM, reszta na wigilii, tzn kolo 19 ;) edit: do tego bluza, dezodorant, portfel, 10 zł, czekolada :P Edytowane 24 Grudnia 2006 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja wlasnie dostalem takie cus KLIK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 nie wolno sie smiac z prezentow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jako pracownik dostałem prezent od telekomuny - neo 32kb/s - nie ma to jak przekroczenie limitu (o około 30GB) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Na razie to, Hustler właśnie myje mi auto na mrozie. Ciekawe jak się spisze ;) brak zgody osoby z fotografii fipa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Na razie to, Hustler właśnie myje mi auto na mrozie. Ciekawe jak się spisze ;) Że niby mycie auta w ramach prezentu "choinkowego"? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 troche to dziwne ale każdy prezent jest fajny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dobre :-P :-P to niech mi ktos wypucuje rower bo sie zbieram do tego 3 miesiace :lol: :lol: :lol: co do mojej MP3, nienajgorsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Posrane swieta, jakas glupia nagrywarke z LG dostalem :mur: 150zł poszlo w pizdu!! Dobrze ze chociaz sylwek bedzie udany ;P Edytowane 24 Grudnia 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem el0 golareczke Philips HQ6645. Nie narzekam, bo to i tak więcej niż się spodziewałem. Poza tym to przecież nie o prezenty chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hehe, To ja prezenty dwa tygodnie temu dostałem =D [; Kierownice Logitecha, myszkę A4Tech X7 (3xFire - fajny bajer xD), łyżwy, trochę kasy, a później jeszcze może dostane chłodzenie wodne, a jeszcze później kupuje sobie kartę graficzną... i tyle =) Ale za rok ja planuje zrobić rodzince jakieś ciekawe święta [; pzdro [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ja dostalem serial 'Glina' w boxowym pudelku (chcialem sobie to kupic wiec prezent trafiony), taka specjalna szmatke do czysczenia okularow :lol:, pióro i 50 zl. Jestem pro? Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Jestem pro? niet :lol2: Edytowane 24 Grudnia 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hehe, wersja bogatsza czy podstawowa z media? [; (premium?) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem hajsiwka troszkę i mi wystarczy. Ja mam przez cały rok prezenty, a w święta dostaję tylko takie skromne. Do kompa nic nie potrzebuje, a nawet jeśli to i tak za kaskę, którą dostałem mogę sobie daną rzecz wybrać :D. Ja chyba pro nie jestem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/uploads/photo-2873.jpg Na razie to, Hustler właśnie myje mi auto na mrozie. Ciekawe jak się spisze ;) To był pokemon, który musi jakoś odrobić x360 ;) A z powazniejszych prezentow ktore w 100% zrobilem sobie sam to wymiana PC na C2D, zakup Wii i Zeldy no i wczorajszy zakup upragnionego psp. Od innych dostałem szczęście, jakąś tam mamone na zycie, perfumy, slodycze no i obowiązkowo skarpety. :lol: Nie ma co narzekac, w naszym kraju zyje sie coraz lepiej... I tym optymistycznym akcentem ogłaszam ze ide zajarac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja monitorek nowy ale jeszcze go nie mam ;) i takie tam dezodorant :) cocla-cole ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja monitorek nowy ale jeszcze go nie mam ;) i takie tam dezodorant :) cocla-cole ;] Podobnie jak ja, dostanę trochę nowego stuffu do kompa już niedługo. A tak to słodycze, kosmetyki, gacie i pełny brzuch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 :>Tobie też dali pudełko od x360? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ja kupuje dźwiękówke, a jak wystarczy kasy to Armani Aqua di Gio ;] Z prezentów to oczywiście skarpety i słodycze. Zaraz ide obczaić jak ten philips goli w porównaniu do mach 3 turbo. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...