costi Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja wzbogacilem sie o Lux Perpetua Sapkowskiego, bluze (calkiem fajna, starszym raz kiedy udalo sie trafic w moj gust), wode po goleniu (srednio udany prezent, bo niedawno kupilem nowa), troche kasy i slodyczy. Sam poza tym sprezentuje sobie pewnie pare gierek w charakterze "spoznionego prezentu" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja dostalem gacie (:P),troche kasy w gotówce i "sprzęt sportowy",to jest replika M4A1 do airsoftu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tobie też dali pudełko od x360? :? :D ja tam dostałem wypaśny kalkjulejtor, perfjumy, i szokolate :) taki mały OT: prawda życiowa nr 1: W życiu pewne są tylko 2 rzeczy: śmierc i Kevin sam w domu w każde święta.... :lol: pozdr i wesołych drodzy pjurpisitowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 nożyczki,grzebyk tubke gumy do włosów i rozjaśniacz czyli min zestaw fryzjerski tak samemu sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem kase, książke ukochanego Puzo, bokserki, trochę słodyczy i pełno kosmetyków ;) W sumie najbardziej preferuję książki, kasę bo zawsze sobie sam coś kupię a nie lubię jak dostaje od kogoś ciuchy, no chyba, że sam sobie wybiorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem 2 książki: O matematyce i Wojna Polsko-Jaruzelska. Jeszcze od babci perfumy(trafiony zakup). MDobra wracam do jedzenia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kurde widze, że dużo osób gacie dostaje :lol: A myślałem, że będe sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Wiesz gacie są w modzie:D Ja sam oczekuje od swojej dziewczyny:D( Nie ma to jak dobre koleżanki:D Najbadziej się ciesze z książek, bedę mógł zabić wolny czas wtrakcie świąt :) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Francuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak co roku skarpetki :D i koszulę od brata. Wesołych Świąt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Prezent dostalem na poczatku wakacji - informacja o tym, ze ja i ukochana bedziemy miec dziecko. Od tesciowej czekolada i 20z ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ja dostałem dremel od narzeczonej i ciuszki od mamy. A kupilem płyte cd (fisza), torbe i suszarke narzeczonej, teściowi z moją drugą połówką kupiliśmy radiobudzik, a teściowej lampke nocną, mamie znowu kupilem rękawiczki skórzane :) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 małą dotacje z funduszu rodzinnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Prezent dostalem na poczatku wakacji - informacja o tym, ze ja i ukochana bedziemy miec dziecko. Od tesciowej czekolada i 20z ;) Byłeś grzeczny, starałeś się, to masz prezent :D Ja właśnie śmigam po trzecią turę prezentów, do narzeczonej ;) . A rano do babci po prezenty nr4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 U mnie standard: pizamka, hajs, ksiazki, mp3. Ale jedna ksiazeczka rozwalila mnie po calosci, podobno bestseller za oceanem, milion sprzedanych egzemplarzy, autorstwa wybitnego psychloga pod tytułem "Wszystko co mezczyzni wiedza o kobietach". Ja na powaznie zajarany otwieram ksiazke zeby cos przeczytac...a tam od poczatku do konca biale strony ;) no i kopertka z cashem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie będę wymieniał co dostałem, ale bardzo ucieszył mnie poniższy prezent (i nie tylko ten): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No to po pierwsze primo to na co czekalem to pozadnie przygotowane dania wigilijne A z prezentow to A4Tech Internet 5K(mysza) baterii nie potrzebuje (ufff) MP3 thomsona, 4 koszulki, hajs, pol kg slodyczy, 2 dezodoranty, skarpetki(standard), witaminy do picia. Ogolnie tegoroczne swieta bardzo mi sie podobaja, dlugo na nie w tym roku czekalem. Pozdrawiam i Wesołych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Zarówno rodzina ze strony ojca jak i matki 'ograbiona', zadanie wykonane Co z tego mam? 500 zł - bywało więcej, ale cieszę się, że jest tyle (i tak siostrze pożyczam do stycznia 300), pare koszulek, gacie :P i czekoladę Na co wydam kasę? Na N70 :D (po opchnięciu mojego obecnego telefonu i pościąganiu długów) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 5 Maybachów 2 helikoptery 1 000 000 $ No ale mogło być lepiej :( » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Dostałem prezenty, a część z nich to nawet niespodziewajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Więc tak ;) : Laptop Asusa(brat już mi go zabrał :? ), Motke K1(jedną już mam), woda Lacoste, kilka koszulek, pełno skarpetek, czekoladę, stroik do gitary(nie wiem poco, przecież nie umiem grać :D ), buty Nike Air i 40 zł B-) . Te święta zaliczam do jednych z najbardziej udanych. :twisted2: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tradycyjnie sam zadbalem o swoje prezenty, 3 ksiazki z serii Szkola Fotografowania National Geographic i cos co cieszy oko do postawienia na biurku ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) majtki, skarpetki, kosmetyki , sludycze, futeral na cd do auta, pare plytek i jestem zadowolony :D i jako ze nie mam go w domu (zapomnialem powiedziec o pionnerze deh2820) : Edytowane 24 Grudnia 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Logi Z-5400 THX i sporo słodyczy :P :) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez _Quba_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 tak oryginalniej od wiekszosci: zajebiste winko z "pasieki" mojego wujka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ogolnie to slodycze i inne bajery a konkretnie to kase na E6600 :D ew cos innnego do PC :D Pozdro for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Od babci - skarpetki i kasa Od wujka - kasa i słodycze Od rodziców - skarpetki i kosmetyki z Adidasa Od ukochanej - klawiaturka z Logitecha, sweter Pójde do roboty po świętach to jeszcze w ramach spóźnionego prezentu : LG H12L, Etherlords II i może HL2:GOTY :P Z tymi skarpetkami to jakaś zmowa :P Drunk_ZoZol ten A4Tech to jaka seria ? X-750F ? --- edit --- Jeszcze pod choinką znalazł się odtwarzacz stacjonarny DVD z Trek'a :P Brat się "wykosztował" lda rodziców. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja niedostalem skarpetek :blink: , fajnie macie, kasa na e6300 <_< :rolleyes: :-P ha ja mam PS2 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Aha dostałem jeszcze bokserki w Garfielda :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) hmn no to 2 ksiazeczki o PHP od Heliona, pol kilo cukierkow z vodka ;) ogolnie cala fure slodyczy spodenki BDU Woodland Ripstop gierke "soldiers: Ludzie Honoru" replike m4a1 asg ktora dostalem polamana juz w piatek, Pan ze sklepu nierzczy odpowiedziec na moje male ;/ no i za kilka dni przed sylwkiem napewno upragniony BenQ Fp93G :) moze ejszcze jutro cos kapnie :) acha i jeszcze skreona kostke wynoszac kartoniki po bombkach do piwnicy :mur: Edytowane 24 Grudnia 2006 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 a wiec ogolem oprocz nokii 6630 + 100 zl na karte pamieci 1 GB, otrzymalem 20 zl, zeszyt do polskiego (po tym jak dowiedzieli sie po wywiadowce ze czesto zapominam - czerwony - oczojebny :D), dezodorant Axe, 2X paczka sztucznych ogni jako ze lubie sie bawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Bluza x2, dezodorant, słodycze, słodycze, skarpetki :D, 110zł. Aha, chyba sobie DFI sprawię. A taki prezent od siebie dla siebie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...