Skocz do zawartości
BiAłY

Co dostaliście pod choinke?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dostalem kosmetyki, słodycze, kosmetyki, jeszcze troche kosmetykow i słuchawki. Tak to jest jak sie nie pisze "listu do Mikołaja" ;) (kosmetyki to chyba najbardziej uniwersalny prezent) , tylko skad te sluchawki? :blink:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Ps.

Jestem wstrzasniety (i troche zdegustowany) tym, ze wiekszosc dostaje na wigilie (m.in.) gotówke :? . Naprawde, to takie pro-swiateczne i podtrzymujace tradycje gwiazdki:/. Ta kasa to pod choinką w kopertach lezy? :lol: . Ja rozumiem kase na imieniny dostac, ale pod choinke? Jesli juz faktycznie rodzice/ciocie nie wiedzą kompletnie z czego byscie sie ucieszyli, to przeciez mozna to "uzgodnic" ("ekhem, widzialem ostatnio w TV reklame tego-a-tamtego, w Media Markt promocja jest"). Ok, czepiam sie pewnie - w koncu "postepu" nie zatrzymam ;) . Ale jednak zawsze bede zdania, ze na wigilie lepiej dostac jakis upominek (nawet srednio trafiony) niz kase.

Zignorujcie ten spoiler, Wesołych Swiat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz .... ja kase dostałem zawiniętą w 3,5 metrowy papier z różnymi tekstami w środku (typu - ty stary koniu - pewnie chcesz pieniążki :P ) Wujkowi się nudziło. Ogólnie bardzo ciekawy i trafiony sposób, aby przekazać kasę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nigdy nie wiem co chce dostać toć mam wszystko (w granicach rodzinnych możliwości finansowych, bo na upartego to bym się za jakegoś kortuduło nie obraził :) ). I dlatego nie pisze listu do mikołajorodziców.... Pozatym jeszcze w tym roku nic nie dostałem bo taka tradycja coby prezenty z rańca w pierwszy dzień świąt otwierać :P

Edit:

Ewentualnie są jeszcze rzeczy których nawet sam Mikołaj mi nie przyniesie, na przykład zaliczenie z teorii pola (nawet z 3 byłbym full happy) :lol:

Edytowane przez hary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerka Creative - 2439151[/snapback]

Tradycyjnie sam zadbalem o swoje prezenty, 3 ksiazki z serii Szkola Fotografowania National Geographic i cos co cieszy oko do postawienia na biurku ;-)

http://img87.imageshack.us/img87/5045/p1050122rc1.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/2595/p1050123qw2.jpg

Fajny rower w tle :D tez na swieta? :D

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niech tam tez sie dopisze :)

Od mojej drugiej polowy drukareczke brothera HL2030

Od rodzicow zestaw STR8 i szlafrok :D oraz dolozyli mi kasy do eleganckich butow na zime :]

Od tesciow koszule, slodycze, skarpetki :D oraz terminarz z biala koperta w srodku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie (jak juz mówiłem) to sprezentowałem w tym roku (juz troszkę przed świętami :P ):

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Co do LCD to troszke kłamię bo troszke dołożyła mi mama :) tak 1/6

Poza tym:

Od drugiej połowy - sweter + koszula pod sweterek

Od mamy - słodycze + piżama

Od babci - słodycze + parę złotych

A dałem :)

Drugiej połowie - Sweter taki do kolan + spódniczka

Mama - bransoletka + świeczka

Babcia - ksiązka + świeczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm... generalnie jak tak wszyscy wymieniają to ja też wymienie:

- plecak Targus na lapa

- mysz do lapa

- kolekcjonerskie wydanie trylogii PoP :]

- zapas kosmetyków na najblizszy kwartał

I mimo że skromnie jestem mega zadowolony. Raz ze ludzie o mnie pamietali, dwa że w wiekszosci trafilii w to co bylo mi akurat potrzebne. A kolekcjonerska wesje tylogii PoP od zawsze chciałem mieć :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, odczolgalem sie od stolu... ;]

Ja z kolei dostalem milo spedzona wigilie z rodzinka, z rzeczy materialnych to 2x t-shirt, 2x bokserki, sporo perfumow, maszynki 'dzilety', sporo slodyczy. Skarpetek nie bylo. :D

Co do dawania kasy to tez tego nie popieram, ja ciesze sie z rzeczy praktycznych i smiesznych (dostalem jednego t-shirta, ktory na plecach ma morde jakiegos potwora, jak to zobaczylem to wybuchnalem smiechem ;] ), kasa to kazdy dysponuje na codzien, moze kupic sobie co zechce (w granicach zdrowego rozsadku oczywiscie), to taki objaw braku pomyslu i prezencie na odwal sie, aby cos dac.

Kto idzie na pasterke, ja wymiekam, nie uciagna za soba kalduna. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo zadowolony ze świąt. Przede wszystkim miła atmosfera, duże grono rodzinne. Prezenty nie były jakieś tam elo i pro ale nie o to w tym wszystkim chodzi. To na co naprawdę chcę mieć zbieram kasę jak zarobię, ewentualnie rodzice dokładają i kupuję bez okazji czyli głównie sprzęt pc i audio, odzież. W tym roku Mikołaj sprawił mi podarek w postaci dużego stojaka na płyty cd, no i teraz będzie co do niego kłaść. Mała rzecz a jak bardzo cieszy. No i jeszcze jeden prezent będzie dość duży gabarytowo mianowicie zakupiony na tydzień przed świętami dwuletni focus tdci sto koników, którym to generalnie ja będę się poruszał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dywan 2x3m. koloru zielonego, ładnie opakowany z kokardką itp. - zajefajnie wyglądał pod choinką :D pantofle, dezodorant, zapalniczkę i kilka innych bardzo fajnych drobiazgów.

Jak widzę po swoim poście sprzed roku jestem stały w otrzymywaniu oryginalnych prezentów :cool:

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najbardziej cieszył się skubaniutki piesek. Dostał tyle wałówy że ledwo chodzi :lol:

Ja tez o swoim nie zapomnialem, dostal jakies przekaski puriny, zwierzakowi tez sie cos od zycia nalezy. :lol2:

Podziekowal mi ludzkim glosem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

nokia n70, rekawice rossignola, boxerki croppa :E, need for speed most wanted (czyzby gwiazdka z carbonem pomylila :haha: ), splinter cell double agent... i chyba tyle ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi