Skocz do zawartości
BiAłY

Co dostaliście pod choinke?

Rekomendowane odpowiedzi

Pójdę za stadem i też powymieniam swoje podarki :)

- San Diego 3700+ BOX

- Asrock Dual-VSTA

- 2x1GB DDR500 Adata Vitesta

- i pare innych "pierdół" do nowego PC

Te rzeczy sobie sam sprawiłem, a od rodzinki

- standardowo skarpetki :lol:

- troszke słodyczy

- kosmetyki

Nie ma co narzekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytam i czytam i widze, ze na forum sa same dzieci, ktore udana gwiazdke lacza z duza iloscia prezentow, szkoda w sumie, moze kiedys dorosniecie i zauwazycie, ze sa wazniejsze rzeczy niz wyliczanie prezentow, lub na zawsze zostaniecie materialistami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytam i czytam i widze, ze na forum sa same dzieci, ktore udana gwiazdke lacza z duza iloscia prezentow, szkoda w sumie, moze kiedys dorosniecie i zauwazycie, ze sa wazniejsze rzeczy niz wyliczanie prezentow, lub na zawsze zostaniecie materialistami :D

Bo temat jest o tym co się dostało pod choinkę, a nie czy święta były udane. Dlaczego odgórnie twierdzisz, że dla większości osób tylko prezenty są najważniejsze? (to było pytanie retoryczne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS

ktoś wie po ile jest Nintendo Wii :> (chodzi mi o media markty itd)

1099 PLN ;) Zachęcam!

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypasiona jest ta kamerka. Bawiłem się z nią w robocie. Jakość extra ;)

Zgadzam sie, jakosc bardzo fajna... ale jak ktos na komputroniku napisal... jest za lekka... nie raz juz mi spadla z monitora... bede mial czas to zrobie dziurke w tylnej nozce.. wsadze w nia jakas srubke czy cos i bede zaczepial o dziurki ktore sa w gornej czesci monitora...

no nie wiem czy same dzieci :P ale chociaz raz w roku mozemy sie poczuc jak dzieci :P w koncu w kazdym z nas jest cos z malego chlopca ;DD osobiscie nie jestem materialista... a atmosferke rodzinna lubie... mozna sie spotkac z osobami ktorych nie widzialo sie rok.. a nie raz i duzo dluzej... tym bardziej ze uwazam ze mam dosc fajna rodzinke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PAsek do spodni, wode po goleniu, deo, 50 plnów i świecznik wypasiony..

Nigdy pod choinką nie było duzo, bo nie powinno być.. bo potem są typy jak mój kolega- 'o.. zepsuło sie.. spoko! rodzice mi dzadzą! "

Jakoś sie ciesze ze nie mam kosztownych prezentów ; ]

Acz np aluski jak J.O.H.N. łyknąłbym do przszłej furki ;)

17? ;>

Dałem dziewczynie kolczyki, i przytulanke, siostrze deo, rodzicom takie drobiazgi- to chyba największa satysfakcja dla mnie ;)

Edytowane przez hinco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie, jakosc bardzo fajna... ale jak ktos na komputroniku napisal... jest za lekka... nie raz juz mi spadla z monitora... bede mial czas to zrobie dziurke w tylnej nozce.. wsadze w nia jakas srubke czy cos i bede zaczepial o dziurki ktore sa w gornej czesci monitora...

(...)

No faktycznie - troche za lekka, ale mi to tam nie przeszkadzało. Jak dobrze ustawisz to nie spadnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja pod choinką nie znalazłem prezentów. 6stego grudnia też do mnie Mikołaj nie zapukał. I powiem Wam, że jestem bardzo szczęśliwy. Po raz pierwszy w życiu miałem prawdziwą rodzinną Wigilię...

I to jest dla mnie najlepszy prezent, jaki mogłem dostać.

Nie przelewa mi się, zwłaszcza ostatnio, więc sam sobie też niczego nie sprawię. I to też nie jest dla mnie powód do narzekania... Bo mam pilniejsze wydatki niż zaspokajanie własnych zachcianek. Liczy się zdrowie, bo gdy ono będzie to reszta przyjdzie sama...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja oprócz prezentów rzeczowych(książek), otrzymałem mozliwość spędzenie troszku czasu z dziewczyną, na której najbardzeij w życiu mi zależy. Dostałem od niej mały upominek, z którego bardzo się ciesze. Ogólnie uważam, że te Święta były bardzo "sztuczne" ale trzeba zawsze szukać pozytywów :)

Edytowane przez Francuz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda. Człowiek się rano budzi ze świadomośćią, że ujrzy śnieg, a tu mżawka :/ To strasznie boli, ponieważ od razu jest się skazanym na ponure Święta. Ale jak już wcześnie mówiłem trzeba szukać stron pozytywnych :) np. że będzie można się najeść przepysznymi smakołykami takimi jak pienik czy uszka :), albo ze spotkania z rodziną :)

Edytowane przez Francuz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietaj o gwarancji przy obrabianiu tej dziurki w kamerce ;]

Tez racja ;)

Tasme klejaca dwustronna i po sprawie :)

Ooo styknie ;)

No faktycznie - troche za lekka, ale mi to tam nie przeszkadzało. Jak dobrze ustawisz to nie spadnie ;)

Ustawialem na wiele sposobow... zawsze spada jak cos musze pod usb podlaczyc a zapominam zdjac kamerke z monitora ;) Sposob z tasma nie glupi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostałem:

-czekoladę

-ptasie mleczko

-kapcie (skóra! ;])

-2 t-shirty

-2 bluzy

-50 zł

-słuchawaki do komputera

-PDP Patriot Xporter XT 200x PenDrive 2GB ^^

wigilia była ogólnie super, bo wszyscy byli zadowoleni z prezentów ;] sprawiłem z tatą mamie niespodziankę gdyż kupiliśmy jej wymarzony telefon i zapakowaliśmy go w pudełko od czegoś czego nienawidzi :D miała stracha jak zobaczyła opakowanie ^^

Największą niespodziankę sprawił nam tata, gdyż gdy wracaliśmy z jednej wigili na drugą powiedział ze zostawił w pracy na szafce 600 zł i musi po nie jechać. zostawi nas w naszej starej poczciwej astrze, wszedł do firmy (volvo) i za parę minut podjechał volvo s40 i kazał się przesiadać ;] samochód jego a nie mój ale byłem szczęśliwy jak nigdy ^^

brakuje tylko śniegu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostalem zapas slodyczy chyba az do nastepnych swiat :-P no i jeszcze 200zl :-P Ale ogolnie z tej kasy jestem najbardziej zadowolony, bo jesli mialbym dostac jakąś rzecz, to nic nie potrzebuje bo wszystko co chce to mam... A kasa najbardziej mi sie przyda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak co rok dostaje pieniążki , ponieważ rodzina nie wie co mi kupować i bardzo dobrze :P Perfumy i inne kosmetyki sam sobie kupuje , słodycze jadam okazyjnie , więc po co mają leżeć w szafce :P Kasa to najrozsądniejszy prezent jaki mogą dać , bo jak czegoś będe chciał to sobie kupię. :) Akurat teraz kasa na sylwestra się przyda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi