RepsOn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 dostalem koperte druga koperte trzecia koperte 3 koszulki i bluze :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) A wiec: 2 ksiazki ("Wi-Foo" i "Sieci komputerowe"), mase kosmetykow, dosc sporo pieniazkow, troche slodyczy(ach te Ferrero Rocher :)). No i jeszcze koszulke purepc ale ktora sam sobie kupilem wiec nie wiem czy sie liczy ;p Edytowane 25 Grudnia 2006 przez kiecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja procz dobnych upominkow, czyt. skarpetki (ROX!:P), slodycze itp nie dostalem nic wartosciowego. Moze i to dobrze, bo nie o to chodzi przeciez w ideii swiat, ale w srode ide do komputerowego po nowego procka na polepszenie humoru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Fajny sposób. Ja sobie porprawie humor mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 http://www.eimg.org/images/2674991.jpg Hmm.. nie wiem jak to interpretować.. Albo sie myj, albo maskuj zapach ;] Widze, ze nawet perfumy (?) marki Pure sie znalazly ;] Jakis podtekst? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ten Pure pewnie od mechl!na ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja jak zwykle - NIC :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) http://www.eimg.org/images/2674991.jpg Hmm.. nie wiem jak to interpretować.. O, widze, ze dostales prawie to samo co ja :lol: Edytowane 25 Grudnia 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 do następnych świąt część z tego by mi pewnie pozostała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja dostałem MS Pro Duo do telefonu i kosmetyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 PS. też mam takie perfumy( to chyba jakieś zbocznie się robi:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hmmm ja skromnie -pidżamki :D -czapka -draże -mam jeszcze drążek dostać... i od babuszki kilką € i PLN od ciotki, ale to takie mikołajowo,gwiazdkowo,imieninowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 O, widze, ze dostales prawie to samo co ja :lol:tez sie nie myjesz? :lol2: (joke) ja dostałem 2 koperty mp3jke Sansa e260 (4GB) Dezodorant 150ml Morgan - Homme Perfum 75ml Jill Sander Ballantines 75cl w komplecie z dwoma szklankami Ksiązka Śwait wg Clarksona i jakies tam słodycze to all ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 2 koperty = 2 x 100zł? ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 U mnie to tylko mama wykazała się inwencją i dostałem od niej perfum Hugo Boss'a, portfel i oczywiście skarpetki :lol: Od reszty rodzinki dostałem kasę ale w sumie lepsze to niż dostać 10 takich samych dezodorantów, przynajmniej będę mógł sobie kupić coś konkretnego za tą kasę bo trochę się uzbierało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 150 zl + zestawik STR8 + kosmetyki A jutro jade do Wa-wy odebrac osobiscie nowke sztuke k750i , zakupie za 150 swiateczne + kasa ze sprzedazy 6230 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) -bluzę -golarkę Braun 8995 -szczoteczkę Braun Vitality -kalendarz "Tuning Cars" -100zł -Splinter Cell Double Agent Edytowane 25 Grudnia 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja nie jestem el0 (i się cieszę :] ): - szlifierka taśmowa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak juz tak wszyscy sie chwalą to i ja sie pochwale, a co! :-P -bluza zespolu "Coma" ;) (teoretycznie, musi dojść jeszcze ;/ ) -pizamke xD -dezodorant -słodyczy tyle, że nie mam gdzie tego trzymać. Zjem jedną czekolade to dostaje dwie :lol: -nowy telefon (n6103), tez musi dopiero dojść :| -2 pary jeansow -sporo kasy na wyciszenie pc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Z moich prezentów zostało już tylko tyle... i zaczyna mnie z lekka przymulać... Z uwagi że stary chłop już jestem nie istnieje w moim przypadku pojęcie mama/tata kupi mama/tata się dołoży więc sam zrobiłem/zakupiłem sobie taki mały prezencik: - SanDiego 3700+ - do zabawy - Dwie sztuki Scythe Ninja - do zabawy... nie wiem po co dwie... tak wyszło :lol2: - dodatkowe 40 stron pracy inżynierskiej które sobie dopisałem ukradkiem przed świętami :) A od rodziny: - 150zł - słodycze... jeszcze trochę zostało - lampka biurkowa, abym w kompach po ciemku nie grzebał - kilka kosmetyków - noszenie dzień przed wigilią cholernie ciężkich mebli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 hahahah :D:D:D:D:D niemoge z was :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Od dziewczyny - model Mazdy Rx8:D, od mamuśki książkę Jeremiego Clarksona - Swiat według Clarksona :D. Zadowolony na maxa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a ja sprawilem sobie nowy lekki widelec do mojego roweruu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Dostalem: Od lepszej polowki: pilota Logitech Harmony 525, perfumy Davidoff Cool Water Deep, rekawice Steelpad GG3 (jako, ze stara jest juz troche zniszczona) Od rodzicow: fajne gatki, pare kosmetykow, troche pieniedzy oraz.. dom na wsi ;) Od brata: nic - nie spodziewal sie mnie w domu rodzinnym na wigilii ;) Od szefa: premie swiateczna Od siebie: Scythe Infinity, Thermalright HR-03, HR-05, Fander FX120-B, Samsung SH-183A, mini szlifierka Sprezentowalem: lepszej polowce: iRiver T10 + Creative EP30, obraczki, buciki Keen mamie: fajny tluczek do miesa, deske z drewna kauczukowego, komplet porzadnych szklanek tacie: bardzo solidna szufle do odsniezania, komplet gier (Sid Meier's Pirates!, Civilization 4, Silent Hunter 3, Age of Empires 3), kufel do piwa + piwo Grohl's bratu: skarpety narciarskie Rohner Power Tech Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ok, no to teraz moja kolej : * Zegarek Diesel'a - super mega fajny ;] * Bluetooth do komputera na USB * 2xGatki - super wzorki, idealne wręcz. * Kalendarz na ściane - z plakatami pokojowymi. * Paski skórzane z dużą klamrą: Dsquared oraz D&G. * Kurtkę zimową z CUBUSA - fajna z futerkiem * Książkę "Co mężczyźni wiedzą o kobietach?" * Portfel * Ładny długopis - 4in1. Od dziewczyny: * Kubek duży do kawy * Mydełko w kształcie misia ;) * Mięciutką poduszkę / macaczkę ;] * Bokserki + gatki - wypaśne ! No i dostałęm od rodzinki paczki żywnościowe, ponieważ mieszkam sam i moja lodówka zwykle świeci pustkami. Rybki, wędlinki, ciasta itp. Debeściarski prezent. Do tego trochę słodyczy i kaska wpadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja w tym roku dostalem prezenty skromne ale praktyczne: -skarpetki -majtki -pedzel do golenia -krem do golenia -slodycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Kamerka Creative - 2440966[/snapback] a ja sprawilem sobie nowy lekki widelec do mojego roweruu ;] ooooo nice :D ktory modelik?:D hmmm ten rowerek to ht i bmx? bo po ramie wnioskuje ze ht ale po mostku ze to bmx :P Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Koszulé z krawatem i sluchawki Sennheiser Pozdrowionka dla wszystkich i udanego/uchlanego sylwestra. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 a ja od taty nokie n73, od mamy perfumy D&G oraz alphacool ap910, od kuzynki koszulke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Od Mamy: skromnie, domek na wyspach kanaryjskich – chciałem na jamajce ale podobno nie było no cóż. Od Taty: Prywatny odrzutowiec + bon na paliwo 1 000 000 E Od lepszej połówki: Porsche Carerra GT z kolorem trochę nie trafiła ale może być. Od wujka szejka: małą rafinerie… ;) to by było na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...