el_gringo_dado Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ogólnie to dostałem skarpety. Ale nie to jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że dostałem zdrowie. Dokładnie miesiąc temu miałem operacje. I to, że już wszystko ok to jest dla mnie największy prezent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja dostalem stacje lutownicza nic wielkiego ale fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem laptopa Asus którego sam sobie kupiłem, troche słodyczy,kaski, perfumy bo u mnie wigilie wyprawialiśmy wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja dostalem stacje lutownicza nic wielkiego ale fajna.to jak moze byc fjana jak nei jest wielka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) 200zł od starszych z czego 70 zeta muszę bratu oddać :mad: Galaxy Geforce 7300GT ZALMAN 128MB 1.4ns - to jest prezent który dostałem sam od siebie, karta idzie do drugiego kompa :) I dziś pewnie od rodzinki z niemczech jakieś euro może dostane :-P I jeszcze słodycze, słodycze, śłodycze.... i na klopie do rana :) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Może zabrzmi troszke patetycznie, ale dostałem szczęście od pewnej osoby. Oby trwało jak najdłużej. grobl idz pobiegac ;] Edytowane 24 Grudnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 to jak moze byc fjana jak nei jest wielka? :D Nic wielkiego w tym sensie bo za 40 zl . O taka http://www.swistak.pl/aukcje/1414788,STACJ...ICZA-ZD-99.html tylko ze na allegro kupilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostałem laptopa Asus którego sam sobie kupiłem, troche słodyczy,kaski, perfumy bo u mnie wigilie wyprawialiśmy wczoraj.a co ty na fidżi mieszkasz ?? :D a ja jak co roku dostane życzenia na następny rok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 W sumie już święta nie są dla mnie tylko okazją do dawania prezentów, taka rzecz mało istotna, ale dostane: -Sony Ericssona k610i, albo d750i -Marynarke sportową Telefonu nie chciałem, na taką marynarkę akurat polowałem :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 co wy tak wczesnie otrzymujescie prezenty?? ja musze czekac do pierwszej gwiazdki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Marynarke bądź co bądź musiałem przed zakupem przymierzyć, a o telefonie mówił mi brat ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 a co ty na fidżi mieszkasz ?? :D Zgrywasz się czy naprawde nie znasz powodu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja dostalem Play Station 2, ktora sobie sam kupilem :-P , miala byc koszulka z ppc ale poczta nawalila :angry: , mysle ze do 24 jeszcze cos dostane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dwa tomy opowiadań H.P. Lovecrafta, nagrywajkę Pioneer 111D i michę sushi prosto od mistrza z restauracji w Łodzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Może zabrzmi troszke patetycznie, ale dostałem szczęście od pewnej osoby. Oby trwało jak najdłużej.Twoja Panna czyta to forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 6630 + kase na karte pamieci :) zestaw z podpisu bo na niego tez musieli mi wczesniej dolozyc i traktowalem to juz jako czesc prezetu :) Ogolnie mialy byc teraz do zestawu blastixy ale telefonu mi brakowalo coraz bardziej wiec wybralem to, jak mi sie znudzi to sprzedam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tian Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Gilette SensorExcel ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Nie nie mieszkam na fidżi mam rodzine w swoim mieście i zrobiliśmy sobie wczoraj, bo dzisiaj jedziemy w Polske ja akurat z braciakiem do rodziny z Wrocławia wybrałem wyjazd rodzice do Warszawy pojechali, co roku tak się dzielimy i jedziemy w kraj taka u nas tradycja. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 m!k mysliz ze poca by sie przyznal? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dostałem same najgorsze rzeczy jakie można człowiekowi podarować w życiu, no ale taka karma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Dostałem same najgorsze rzeczy jakie można człowiekowi podarować w życiu, no ale taka karma.co masz na mysli? :huh: A ja sobie sam sprezentowałem kolejną kość gigową RAMu GoodRAM Pro, kolejny wentyl Arctic Cooling 12 oraz głosniczki Genius Home Theatre 5.1... wszystko przyjdzie dopiero po świętach <_< od reszty rodzinki pewnie znowu sianko i słodycze dostane, zestawy kosmetyków itp. edit: aha, no i oczywiscie dostalem Koszulke PurePC, koszulke nVidii, czapeczke Galaxy... to jesli chodzi o gadzety komputerowe ;) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tian Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ciekawi mnie skąd ludzie mają na to pieniądze, w tv mówili, że niektórzy dostają komputery, mp3 playery i inne pierdółki... wnioskuję, że jesteśmy naprawdę bogatym krajem, chyba, że tylko ja nie dostaję nigdy nic wartościowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Stara zasada - zastaw się a postaw się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 bokserki i czekolade z orzechami, nic wiecej nie potrzeba do zycia ;] komercjalizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 U mnie wigilia jest po ludzku, czyli w okolicach 18. Z prezentami to jest tak, bedac dzieckiem najbardziej sie to docenia, czeka na prezenty itp. W czasach, gdy juz mozemy sobie sami kupic co chcemy, byc dla siebie mikolajem, cieszymy sie z malych, symbolicznych prezentow, przynajmniej ja tak mam, nie czekam na jakies karty graficzne, komputery, rowery itp. Jesli ktos przeliczna stopien udanej 'gwiazdki' w ilosci otrzymanych prezentow to albo jest jeszcze dzieckiem, albo materialista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja dostalem PALNIK !!! :banana: razem z cyna, pasta, roznymi koncowkami i pelna butla, wreszcie bede mogl przerobic swoja nagrzewnice :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) A ja dostalem stacje lutownicza nic wielkiego ale fajna. tez chce :D Ogolnie to dostalem to co sobie poniekad wybralem :P 3 fajne koszulki i bluze (tyle na razie wiem) .. na prezenty niespodzianki musze poczekac do wigilii :] Edytowane 24 Grudnia 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja dostane pewnie kasę i coś do kompa może, kilka gier i to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) ja dostalem 200euro, 10kg (slownie dziesiec kilo) slodyczy, bielizne, golarke elektryczna brauna, oraz kurs na prawo jazdy kat. b (deklaraca oplacenia 30h)... w sumie moglo byc lepiej... nie lubie dostawac kasy bo na ten przyklad nie wiem co sobie teraz kupic - skore czy dodatkowy giga ramu ;-) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jekyl ale masz problemy :D jak nie wiesz co zrobic z kasa to moge Ci podac nr konta, mojego konta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...