marcin.mb Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dostałem: mp3 - Sandisk Sansa 512MB masa słodyczy troche $$ kosmetyki pare ubrań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) za mało $$$ za dużo ubrań.... ech..... to samo co roku, nie mam w szafie juzmiejsca........ Coś sensownego dostaje wtedy keidy napisze list do śwMikołaja lub miesiać przed świętami dudnić co chce dostać i dokłądne parametry, bo u mnie się nieznają na niczym TOTALNIE, lol PS: co do tego listu, K*** jestem juzdorosły, a ajk niektórzy piszą z 2004roku ta cała szopka to jużnudzić zaczyna................. no ale jedzenie i atmosfera była wporządku :D Edytowane 24 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 nic...:| miał być a64 i mobo ale nie dojechało...:(... buu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja dostalem MP3 SanDisk 256MB i portfelik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 1.100 zl ;] 2.Zegarek Casio 3. Plecak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 U mnie jak u wiekszosci osob: - sweter - spodnie - dezodorant adidasa - troszke kasy - maly swiecznik + swieczki + kadzidelka zapachowe - czekolada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 nic. to ja jestem lepszy bo dostałem skarpetki i czekolade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja dostałem coś takiego : http://nightstalker.ovh.org/upload/prezent.jpg :ploom: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 od dziewczyny dostalem...Pompke eheim 1046...az mi sie lezka w oku zakrecila:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Faktycznie brzydko się chwalić, ale zestaw jest omg: skarpetki, marynowane prawdziwki i oryginalnego Jacka Danielsa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja dostalem od Rodzicow troche siana ,a od znajomych ciuchy,kosmetyki i slodycze. Wiec nie narzekam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja odstałem od matki i matki szmal,od siostry alkohol ,ubrania jutro wpada rodzinka i licze na dodatkowy szmal.raven 88 wiem co czujesz do mnie nie doszło mp3 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 a ja dostałem bezprzewodową klawiaturke i mysz mediatech halifax ;] ucze sie na niej pisać bo ma zupełnie inny rozkład klawiszy niz poprzednia, do tego kamerke internetowa i słuchawki z majkiem Creativa no i majtki i zajefajny krwata od siostry na bank w nim wystąpie na sylwka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja dostałem coś takiego : http://nightstalker.ovh.org/upload/prezent.jpg :ploom: :banana:nie moglem sie powstrzymac sa przerazajace :x :P :P ehh pokemony [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 A teraz Sobie sprawiłem "autoprezenty" @ Allegro: - 1GB Hynix D43 - Radiatorki na ww. Hynixy - P4 Northwood 2.6 Nie dość że kaska "prezentowa" mówi papa, to jeszcze sam musze dołożyć :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 a mnie pod choinke przywiezli lapciaka z serwisu. objechal do US i spowrotem za posrednictwem milych znajomych - niby nic nowego a jestem szczesliwy jak diabli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja dostałem maskotke pikachu jak miałem 12 lat.Jak ja mocno przytuliłem to wydawała dźwięk.Z biegiem lat zorientowałem sie że za t jest odpowiedzialny pewien mechanizm.Wiem że to głupie ale tak sobie nawiązuje do pokemonów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 jabłczan kratyny + tauryna zeby mi sie lepiej biegało kosmetyki adidasa i STR8 czekam jeszcze na $$ zeby dokupic do cyklu klika fajnych rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 100zł + ptasie mleczko + merci + kosmetyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 200 zł + SE k700i + koszulke pumy + słodycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Oczywiscie duzo slodyczy, kilka koszulek, zestaw do golenia Gillette, 140 zl, czapke i ojciec zatankowal mi autko do pelna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Golareczka Braun 3000 :) 340zł :-P Czarny zestaw STR8 :razz: Bliezlizna Atlantic na upojne noce B) Słodycze :lol2: Jutro przyjedzie rodzinka i kolejna dostawa :rolleyes: Dziś na pasterke :wink: znowu auto zamieni sie w meline :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 styknie napisanie kasa, a nie konkretnie ile bo i po co? Zeby nie bylo OT ja dosc standardowo: kasa ubrania perfumy slodycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Troche $, Gillette M3Power (:lol:), jakieś tam kosmetyki i kupe słodyczy. Mi styknie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zestaw STR8, nowy fotel, czekolade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ee ja jestem trochę załamany :-| dostałęm tylko odlotowe kapcie i troche hajsu :? mogliby sie troche wykazać ale cuż, pasuje się cieszyć z tego co się ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) Swieta sa po to zeby cieszyc sie chwilami spedzonymi przy stole z rodzina a nie tym co sie dostanie/dostalo pod choinke ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale coz pochwalic sie nie zaszkodzi :P Edytowane 24 Grudnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 troszeczke $$$ i akwarium 250 litrów :D plus jakieś smaczne czekoladki...ogólnie jestem zadowolony ale $$$ mogło by byc więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 nic.Nie płacz. Ja też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...