Piter6576 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja dostałem takie rękawiczki, że teraz mogę spokojnie ruszać z ekspedycją na biegun. Do tego czekolade i snikersa...ogólnie jestem zadowolony. Najbardziej jednak to się cieszę z tego dobrego jedzenia :D Pozdrowionka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Od Dziewczyny dostałem dość oryginalną maskotkę tygryska :D oraz ponętnego całusa :D Od Rodziców perfumy Kenzo oraz przybory do projektowania (przydadzą się na uczelnię). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 no to w tym roku tez sie wpisze..a niech strace ;) 2 x spodnie troszke kasy X-Fi z podpisu :D kuferek na 540 CD/DVD od mojej dziewczyny :D troche słodyczy (chcialem aby poszło w "jakość" a nie "ilość" i tak dostałem) dezodorant w tym roku sam sobie zrobilem w sumie prezenty świąteczne sam na nie zarabiając :) mobo, grafa, RAM, głośniki, mycha - to wszytsko sam sobie sprezentowałem :D a co kupilem innym: Mama - broszka+perfum Ojciec - skarpetki+gatki :D Dziewczyna - depilator do nóg+suszarka do włosów+golf z hmmm zakiecikiem?? heheheh..nie wiem jak to nazwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja już za hajs zakupiłem cyfrówke 2,5"LCD, 5.1Mp + 512mb pamięci SD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dwie fajne książki, jakieś słodycze ['] :P Ogólnie nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 (edytowane) Sweter - przyda sie na zapowiadane w styczniu mrozy. Worek slodyczy z pracy, z ktorego po powrocie do domu juz niewiele zostalo (rozkradli mi :P) W zasadzie to tyle z prezentow... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 slodycze 100 pln kosmetyki AVON maszynke gillete power mach m3 podkoszulek z napisem :ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA hyhyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ladny meski zegarek z bransoleta :) mi sie naprawde podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 hmm..... koledy z rodziną spiewać?? :lol: Chyba jestem na to za stary (22lata) :) ja mam 18 i juz jestem na to za stary:) To ja jestem od was starszy i powiem jedno .... wy jeszcze do przeżycia świąt nie dorośliście. Może kiedyś w przyszłożci zrozumiecie o co w tym wszystkich chodzi. Jak czytam takie posty jak te wyżej to mi sie niedobrze robi. Dzieci chcą być super cool zioą i sie tak wyłamują. życze wam wszystkiego najlepszego A nawiązując do tematu ... dostałem piżame i jakieś tam pachnidła. Oczywiści dziadkowie sypną mamoną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Nie lubi się przechwalać, zle niech będzie :rolleyes: Klawiaturke, myszkę i kamerkę Gemius'a :lol2: $$$ (Niezbyt dużo) Maszynka do golenia z pianką Wypas Długopisik ... i trochę słodyczy :rolleyes: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Beldessarini del mar - zestaw na własne życzenie - wybierany przez moją lepszą połówkę reszta to niespodzianki: szalik, xavras wyżryn dukaja i woda toaletowa no-name :D no i kupiłem sobie sensowny śrubokręt krzyżowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 komplet pamięci z podpisu ale to na mikołają ;] a pod choinkę to sobie jutro kupie MDA2 bo zalałem moją e365 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaquero Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja dostalem koszule, troche pieniedzy i jakies slodycze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 -Sony Ericsson K750i -1GB CF Sandisk Ultra -kosmetyki VICHY ;] -skarpetki :P -słodycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Hmmm plecak Jansporta :] Jutro jeszcze dostane jakieś mniejsze prezenciki no i zaczynam skupowanie prezentów innych bo szukam odtwarzacza MP3 paro GB no i zegarka :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 granatowe i białe polo lacoste skarpetki od babci, skórzany pasek, czekoladki, perfumy i model MB C-klasse 1:43 kasy trochę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a ja dostałem: Karte do doładowania komy [; Bluze (taką fajną, ciepłą jak choliera, od środka wyszyta polarem) mp3 512 Lago (czy coś w tym stylu :P) [; thx Ralphi13 (bateria mi już sie kończy xD) Ogólnie jestem bardzo zadowolony, ale niczego takiego sie nie spodziewałem :) Merry Xmas [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja dostałem skurzany fotel :D Teraz będę mógł siedzieć przy kompie bez przerwy nie czując takiego jak przedtem bólu tyłka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 kilka stówek, 2 pary butów, rękawiczki skórzane, słodycze i o dziwo żadnych perfum (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 2x sweter (nie wiem jak to robią ale obydwa fajne i pasują :blink: ), gatki (kurde też pasują.. mierzyli mnie ? :blink:) trochę $, fajny porfel od mojej dziewczyny, pomarańcze, czekoladki. cukiereczki etc.. :) własnie zjadłem głowę czekoladowemu mikołajowi :D ogólnie - święta pod względem prezentów bardzo udane :) a najbardziej sie cieszę że każdemu przypasował prezent ode mnie,, o! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Logitech QuickCam (a miały być Logitechy X-530 <_< ), karte Kingston SD 256, 100 PLN :wink: Edytowane 25 Grudnia 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra1LeZ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a ja katode zieloną ze spire'a czapke, sweter, plecak, kase, perfumy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a ja kase na ipoda video (czywiscie nie cala :P ) 13 stycznia urodzinki i to bedzie moj prezent swiateczno-urodzinowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja może jakimś cudem uzbieram na pamięć do kompa 512 do lutego (w lutym urodzinki, może kasy wpadnie i moooże starczy na 1gb ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Cos tam dostalem, w sumie nie przykladam wagi do tego. Wazniejsze bylo spotkanie z rodzina przy stole. A od kobiety :26: (Oczywiscie nie dokladnie) Czemu musze miec perfidnie **** swieta ....az do nowego roku... :neutral: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 - świecąca klawiatura - głośniki - xxx PLN - pr0 piżama ;] - el0bluza z top secretu - książka ogólnie spoko;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 No dobra napisze. Bo jeszcze wyjde na poszkodowane dziecko losu ;] Karte Memory Stick Duo 1GB do PSP ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 A ja dostałem skarpety, czekolade, płyty czyste, konfeti i cos tam jeszcze drobnego :D W sumie lubie swieta bo jest taka fajna atmosfera :D rodzinna :P No i do szkoły nie tzreba chodzic :D A teraz tylko przygotowanie do sylwka i znowu powrot do tego samego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Samsung Syncmaster 913v - LCD 19", no nie powiem... fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Tak, jak u bruce'a i kilku kolegow, u mnie tez nie bylo zyczen, choinki itd. Bo po co robic swieta na sile? Prezentow nie dostalem i nie mialem takiego zamiaru nawet... Wczesniej tylko troche $$$ od starszego na monitor do 2nd kompa i to mi wystarcza. Aha.. kumpel mi jeszcze proca wypozyczyl do testow, ale sa [ciach! itd.] swieta i nie ma gdzie radiatora pod s.A dostac ;[ Pzdr. Edytowane 25 Grudnia 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...