Mewosh Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Logitech MX 610 + Steelpad 4D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 wczoraj dostalem pasek do spodni i kg orzechow od brata :P a dzis mam urodzinki 18 i dostalem od rodzicow mp3 CREATIVE 512mb i jestem bardzo happpy. pozniej wpada rodzinka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a to wszysykiego naj ;) Zauważyłem że chyba więcej osób sobie kupowało prezenty niż dostało [; sam chciałem dostać kase i sobie pamięć do kompa kupić, ale woleli mi mp3 kupić, moim zdaniem bardzo trafiony prezent [; teraz jeszcze musze 5 (do pizdoletu aeg jeszcze[; ) akumulatorków aaa sobie zakupić i będzie gites [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 kopa w dupe od starego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) @Radek_BVB fajny prezent ;] ja dostalem tylko koszulke i rekawiczki z big stara z na dodatek nie sciagnieta cena ... :/ ogolnie swieta sam w domu wiec po prostu gites :/ a co do prezentow to mam troszke hu**wo bo w grudniu mam 4 okazje: mikolaj, choinka, urodziny, imieniny wiec jest ciut kiepsko, no ale najwazniejsze ze platforma z siga zostala mocno dosponsorowana w tym roku :] i tym milym akcentem ide nadal spedzac swieta samotnie poklocony i obrazony na wszystkich ... Narazie i mam nadzieje ze tylko ja tak spedzam swieta Edytowane 25 Grudnia 2005 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Narazie i mam nadzieje ze tylko ja tak spedzam swieta +1 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a mi w tydzień temu urodziła się córeczka :) a przed wczoraj przyszła już do domu i to jest chyba najlepszy prezent jaki można dostać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 no to gratulacje :) a skoro ma tydzien i juz przyszla do domu to podwojne gratulacje <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 W ramach świąt mnie się tradycyjnie już trafiła wojenna atmosfera - w tym roku przynajmniej nie siaedziałem sam - przyjechali do mnie rodzice ;) Co do prezentów... - mały statyw do cyfrówki (sam sobie kupiłem) - naprawdę fajna książka o wzornictwie - budzik :D - Kosmetyki Gillette (od kumpla z roboty) - Dietę Somalijską (kamyki ozdobne) od kumpla ze szkolnej ławki ;) - struny do basu (też sam sobie kupiłem) - trochę kasy Jako ciekawostki powiem kilka prezentów które kupiłem dla innych ;) - kumplowi z pracy podgrzewacz do kubka z kawą - zasilany z portu USB ;) - córce znajomej dwie książki do matematyki - dostanie dopiero w II dzień świąt - zobaczymy czy umie udawać, że się cieszy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 No to ja tyz sie podziele moimo prezentami [; -2 ksiazki (odziwo jestem z nich zadowolony) -sweterek -$ -slodycze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 no dzis 150zł :D / troche odzywek :D hihi jeszcze jutro rodzinka sie zwala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) 1) 2 koszulki ze Smith'sa 2) rękawiczki takie jak piter6576 3) wory słodyczy Aaaa i jeszcze 10 CD (esperanza) i 10 DVD (TDK :D) płytek dostałem... A CoD2 mi nie kupili podobnie jak zasilacza Ciefteca 420 i Gf 6600 Gt :( Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dostalem p51-D i patasie mleczko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 *Scythe Ninja od siebie :) *Logitech Z-2300 THX od brata *iPod-a Shuffle - od brata *ralph lauren Polo Black - od kobity *2 swetry z reserved - od kobity *1 sweter no-name - od babuszki :lol2: *skarpetki, pasek, - od kobity *Motorola V3x Razr - od ojca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) *dezodorant w sprayu *dezodorant w sztyfcie *szampon do owłosienia głowy *skarpetki 10szt. czarne *słuchawki mediatecha MT 374 genialnie grają, choć mikrofon cieńki *... od mojej kobiety :D z "..." jestem najbardziej zadowolony, naszła mnie nawet myśl że jest w tym jakieś ukryte przesłanie :D Edytowane 5 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 *Scythe Ninja od siebie :) *Logitech Z-2300 THX od brata *iPod-a Shuffle - od brata *ralph lauren Polo Black - od kobity *2 swetry z reserved - od kobity *1 sweter no-name - od babuszki :lol2: *skarpetki, pasek, - od kobity *Motorola V3x Razr - od ojca nic tylko pozazdroscic :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 nic tylko pozazdroscic :blink: Pomysl sobie, ze te glosniczki to brat kupil z mysla o sobie a nie o Turzol'u, a motorole starszy mu kupil za 1zl, ale abonament jest na syna... :lol: Ja dostalem qpe kosmetykow (moge sie caly rok nie myc tylko pryskac :lol: ), skarpetki i $. Btw jak sie bylo dzieckiem to sie czekalo na prezenty, co to Mikolaj w tym roku przyniesie a teraz to juz nie przykladam do tego wagi, wystarczy mi tylko pamiec i jakis drobny upominek. Grubszy upominek moge sobie sprawic sam i nie musze wcale czekac do gwiazdki. :lol2: pozdro X2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ( ... ) *... z "..." jestem najbardziej zadowolony, naszła mnie nawet myśl że jest w tym jakieś ukryte przesłanie :D Jezeli myle o tym prezencie co dostales to naprawde NAJS i pewnei udany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 No ja jeszcze wczoraj miałem dorzutke rodzinną i dostałem książke Kod Leonarda Da Vinci, Hanlowanie to gra no i zestaw kosmetyków Adidas wraz z kolejnym plecakiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Został mi dorzucony grosik do mojego przyszłego laptopika, dzięki czemu mam już 1/6 kasy na niego ;) Poza tym bloozacz i dezodorant ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Od Dziewczyny dostałem sweterek i qmate boxerki a od rodzinki również sweterek i dresiaki do chodzenia po domku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 1. od rodzicow monitor Hyundai LCD B71A 17' 2. od reszty osob kasa + kosmetyki nie moge narzekac na prezenty xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Hm superancji czarny sweter, nie taki jak od babuni.. o nie nie nie bardzo fajny.. :) Słodycze i [ciach!]łki. Nie wykosztował sie zbytnio na mnie w tym roku ale nie szkodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 - skapetky CCC, 3 pary - dzinsy z tesco - bluzke h&m, pedał style - słodkie jestem gorszy? aha, $$$ jeszcze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresworld Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 samusng mp3 player, dres - od starszych filmy dvd- od reszty rodziny $ - od babci 2x słodycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 jeszcze można by założyć temat "co dostaliście na urodziny / imieniny / wale(n)tynki / dzień geja / hanuka / .... ) stupid... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dwa mercedesy, plazme 900", 10 rolexow, talon na samoloty na hawaje oraz male hrabstwo w polnocnej anglii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazdzio Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Ja dostałem MP3 (samsung), Nagrywarke dvd (Sony), Telefon komórkowy (Nokia) Portwel (JanSport), 21 (złotych) Jednym słowek Kocham święta :lol: :razz: oraz 2 pary skarpetek ;] Edytowane 26 Grudnia 2005 przez pazdzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A jo dostałem MX1000 :D roxxor :D Nowa klawiaturke Spodnie Bluze Hahah Gilette :D Slodycze :D Aha i obietnice dokupienia podkladki CyberSnipy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 LOL LCD - Samsung 32' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...