Skocz do zawartości
mrtnt

Intel 850 i overclocking

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, zastanawiam się jakie są sposoby overclockingu mojego procka Intel 850 MHz, jak na razie udaje mi sie tylko i wyłącznie za pomocą Soft-FSB. Max 120 x 8,5 co daje 1020 MHz, z tego co widziałem te procki powinny spokojnie sunąć na 133 MHz

Płyta główna to Epox D3VA, dwuprocesorowa, ale działa na niej tylko jeden procek aktualnie.

:?: :?: :?:

Jak ktoś wie, lub ma podobny sprzęt, chętnie wymienię się opiniami i dzięki za wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, to glupie pytanie, po prostu sądziłem ze są tutaj lepiej obeznani ode mnie :)

Miałem nadzieję, że da się zrobić coś w stylu McGyver'a, urwać nóżkę, polać nitrogliceryną i już chodzi dwa razy szybciej :)

Do tej pory nie interesowałem się overclockingiem i stosowałem go w ramach własnych potrzeb, ale nigdy na maksa.

Sorry za topic i głupie pytanie. 8) :lol: 8)

:roll: :roll: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Intel 850! wstydzisz sie powiedziec ze masz celka??? a moze masz pIII???. Ps gdy zobaczylem ten post pomysleme ze to bedzie cos zwiazanego z i850 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel 850! wstydzisz sie powiedziec ze masz celka??? a moze masz pIII???. Ps gdy zobaczylem ten post pomysleme ze to bedzie cos zwiazanego z i850

Wstydzę? Po prostu tak napisałem i już.

Poza tym mam sporo procków i może dlatego zapominam o skonretyzowaniu topiców.

Spoko 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...