mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam pytanie, zastanawiam się jakie są sposoby overclockingu mojego procka Intel 850 MHz, jak na razie udaje mi sie tylko i wyłącznie za pomocą Soft-FSB. Max 120 x 8,5 co daje 1020 MHz, z tego co widziałem te procki powinny spokojnie sunąć na 133 MHz Płyta główna to Epox D3VA, dwuprocesorowa, ale działa na niej tylko jeden procek aktualnie. :?: :?: :?: Jak ktoś wie, lub ma podobny sprzęt, chętnie wymienię się opiniami i dzięki za wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 A mnie nikt nie pomoze? :roll: Dokładniej rzecz biorąc chodzi mi o zdjęcie blokady mnożnika o ile to jest możliwe, ew. jeśli ktoś ma Celka 850 niech powie na ile mu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 mnoznika nie odblokujesz !!! Zamiast zadawac glupie pytania,poczytaj sobie inne posty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Wiem, to glupie pytanie, po prostu sądziłem ze są tutaj lepiej obeznani ode mnie :) Miałem nadzieję, że da się zrobić coś w stylu McGyver'a, urwać nóżkę, polać nitrogliceryną i już chodzi dwa razy szybciej :) Do tej pory nie interesowałem się overclockingiem i stosowałem go w ramach własnych potrzeb, ale nigdy na maksa. Sorry za topic i głupie pytanie. 8) :lol: 8) :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 płyty wieloprocesorowe raczej nie są the best 4 o/c... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Wiem, niestety kiedy ją kupowałem nie myślałem o OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 :) Intel 850! wstydzisz sie powiedziec ze masz celka??? a moze masz pIII???. Ps gdy zobaczylem ten post pomysleme ze to bedzie cos zwiazanego z i850 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Intel 850! wstydzisz sie powiedziec ze masz celka??? a moze masz pIII???. Ps gdy zobaczylem ten post pomysleme ze to bedzie cos zwiazanego z i850 Wstydzę? Po prostu tak napisałem i już. Poza tym mam sporo procków i może dlatego zapominam o skonretyzowaniu topiców. Spoko 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Ale dzięki za uwagę, zauważyłem, że nawet w profilu miałem samo Intel, a dzięki Tobie sobie poprawiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...