Adar Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 faktycznie to chyba problem z przegrzewaniem sie. Odkrecilem bok, wlaczylem wiatrak , skierowalem go na wnetrze kompa i od tego momentu nie mam niebieskiego bledu - czyli od 2h :) a gram nonstop w Gw a temp. jest chyba dobra bo wzystkie strzalki sa niebieskie w dół ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Mam pewien problem ze sprzętem. Otóż systemu nawet nie mogę zainstalować, ale nie ejst to wina płytki instalacyjnej. Otóż. Najpierw był problem że podczas wykrywania spżetu na początku instalacji systemu, pokazywał się błąd jakiegoś pliku. Wyjąłem jedną pamięć z kompa i teraz system instaluje się. To znaczy wpierw kopiuje pliki a potem po restarciee (w czasie instalacji systemu), już nie chce się odpalić. Po przejściu ekranów BIOSowych widać caly czas czarny ekran z migajacym wciąż kursorem w lewym górnym rogu. I tak jest cały czas. Ma ktoś jakiś pomysł, wie może lub miał już z tym doczyneiani? Z góry dziękuję za wszelką pomoc :) Będę wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Może w biosie ustaw fail-safe defaults i wtedy spróbuj zainsalować. Jeżeli masz dysk pod sata to ściągnji najnowsze stery do kontrolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 dysk mam pod IDE, a z BIOSem już robiłem myk domyślych bezpiecznych ustawień... :( Ktoś coś jeszcze poradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Znajomy mial podobny problem. Kopiowalo pliki a potem nic. Okazalo sie ze pomoglo zejscie z taktowaniami o lekko ponizej nominalnych i na procku i na pamieciach. Potem mial jeszcze inny problem ale okazalo sie ze to wina niezgodnosci biosu i sterownikow od plyty glownej (on ma asus'a jakiegos). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemik Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) ale ten sprzęt nie jest nowt i njie ejst to ten z mojej sygnaturki. Długi długo chodziło wszystko wporządku. A ustawienia napięć czy taktowań nie byly w ogóle zmieniane. :( Ehhh Edit: Problem rozwiązany. Jeżeli ktoś będzie miał podobny, to piszę co było: Najpierw wymieniłem pamięć, a potem o dziwo dysk i już wszystko gitara gra :) Edytowane 21 Listopada 2005 przez Lemik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...