stratuss Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Daawno kupilem jakas uzywana (raczej starsza) plyte glowna. Chcialbym dowiedziec sie jakie ma USB. 1.0, 1.1, 2.0 ? Niestety wlasnie nie mam instrukcji do plyty ani nie znam jej dokladnej nazwy wiec nie moge poszukac w necie. Moge to sprawdzic jakims programem ? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zainstaluj program Everest Home Edition wyswietli Ci on nazwe plyty i inne rozne info o calym kompie... potem wg. modelu plyty to sparwdzisz w necie... na oko to bedzie USB 1.1 jesli to starsza plyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dzieki Ur8an. Tak zrobilem znalazlem model plyty i manual w necie. Ale w nim nie ma nigdzie napisane jaki to rodzaj USB. Wszedzie tylko samo "USB" a nie wiadomo czy 1.0 1.1 czy 2.0.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Podaj jaką masz ta plyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Nazwa płyty głównej Soyo 6BB/6BE(+)/6ZB/6ZE+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Plyta oparta jest na chipsecie I440BX z 1998 roku i wersja USB to zapewne 1.0. Nie jest to podane w instrukcji, bo z tego co wiem, w tym czasie nie bylo nowszej wersji USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratuss Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ale MX-300 mi normalnie chodzi.. a on chyba by nie chodzil na 1.0 czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 USB 2.0 na 100% opada :lol: , wydaje mi sie ze to bedzie 1.1 (nie slyszalem o 1.0), a co do tego czy sprzet pod USB 2.0 pojdzie na starszym to zawsze (chyba), sam mam "kombajn" hp psc 1215 pod usb 2.0 a na plycie mam 1.1 i chodzi bez problemu, tylko po prostu jest wolniejszy transfer danych, ale jest to niezauwalazne, podobnie jest pewnie u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A dlaczego myszka mialaby nie dzialac na USB 1.0. Wymaga az 11mbps przepustowosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...