jacoss Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam Mam 450zł i musze wybraćjakieś RAMy. Zastanawiałem się nad Hynix 512 MB PC400 i Geil 512 MB PC400 CL2.5 z gwarancja wieczysta.Nie wiem które wybraća może proponujecie jakieś inne wydajne pamięci. Z góry THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 W przypadku kości DDR400 (nie PC400) czyli 200 MHz korzystniejszym rozwiązaniem jest wziąć obecnie gwarancję 3-letnią (takową posiadają Hynixy), gdyż produkcja pamieci PC3200 się już powoli kończy i gwarancja szybko ucieknie. Zaś co do wyboru między Hynixem a Geilem - wziołbym Hynixa, gdyż z reguły wyżej się on podkręci i do tego jest tańszy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mysle ze tutaj najlepszym wyborem beda hynixy do wysokich fsb sie nadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoss Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hynixy są dobre na podkręcanie ale ja sie kompletnie na tym nie znam więc chciał bym wybrać pamięci jak najbardziej wydajne bez podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Wybierz: A-DATA http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=92753 Jak :( nie masz $$$ na DDR500 to :D sprowadze Ci też inne np. DDR433 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 a na jakich kosciach te 433? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Sorry pomyłka z 433 mamy tylko KINGMAX'y A-DATA nie robi 433 tylko 400, 500, 566 i 600. Jak ktoś jest zainteresowany jakimiś pamiataki to, :) dziś update oferty: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=92753 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoss Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a co będzie najwydajniejsze kingstony, twinmosy czy hynix'y. Powtarzam nie będe podkręcał bo sie na tym nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 W przypadku kości DDR400 (nie PC400) czyli 200 MHz korzystniejszym rozwiązaniem jest wziąć obecnie gwarancję 3-letnią (takową posiadają Hynixy), gdyż produkcja pamieci PC3200 się już powoli kończy i gwarancja szybko ucieknie. Zaś co do wyboru między Hynixem a Geilem - wziołbym Hynixa, gdyż z reguły wyżej się on podkręci i do tego jest tańszy. Pozdrawiam Gwarancja nigdzie nie ucieknie, jak kupiłby z gwarancją dożywotnią, i np. za 5 lat kość by mu padła, to dali by najbliższe wydajnością (nowe) moduły. Wiem, bo ostatnio reklamowałem radka 9700, który nie jest produkowany od ponad roku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...