Zabi Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Czy opłaca sie kupić tę karte na najbliższe 3 lata :D . Mam wątpliwości bo sprzęt chce przeznaczyc do gier a wychodzą coraz to nowsze technologie. Ale nadal zamierzam kupić Gf6600GT ale jeszcze nie wiem co kupić bo do GF musze kupować nowy zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 napewno na tej karcie nie pograsz przez napstepne 3 lata 6600 GT + zasilacz kup odrazu... jesli kasy nie masz narazie to kup na pare miesiecy 9550 i ostro krec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 stary za 3 lata wymagania gier pojda tak do przodu, ze nie da sie kupic teraz grafy aby miec na przyszlosc. Kompa do gier kupuje sie raczej na chwile obecna, a pare lat to duuuuuuzo czasu. Jezeli naprawde zalezy Ci na "zaś" to bierz 6600 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 @Zabi Trzeba bylo pytac w tamtym temacie po co zakladac nastepny :roll: Ale co do dylematu to jak dla mnie inwestowanie w zasilke tego neoteca i 6600GT jak najbardziej ma sens bo jest to koszt ok.1000zl :wink: Aha nie jest to inwestycja tylko mniej lub bardziej utopiona kasa :twisted: Jezeli nie masz kasy to jak juz ktos napisal 9550 i go ostro o/c ale i tu bez zasilki sie nie obejdzie :roll: A co do grania przez trzy lata to juz panowie odpowiedzieli co i jak :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 6600GT starczy ci co najwyżej na rok... ale nie na 3 lata ! Za rok wydzie jakiś silnik i znowu zwolni wszystko o połowe... bo jego wymagania będą kosmiczne :| teraz to karta Mid-End za rok bedzie Low-End rok temu 9800 Pro to był High End - teraz Mid-End... Ja sie zastanawiam na X800 XT PE i czy na 2 lata... mi wystarczy... Bo sie okaże teraz jest High-End a za rok bedzie Mid-End Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...