Skocz do zawartości
Zabi

Radeon 9600XT Gigabyte

Rekomendowane odpowiedzi

Czy opłaca sie kupić tę karte na najbliższe 3 lata :D . Mam wątpliwości bo sprzęt chce przeznaczyc do gier a wychodzą coraz to nowsze technologie. Ale nadal zamierzam kupić Gf6600GT ale jeszcze nie wiem co kupić bo do GF musze kupować nowy zasilacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary za 3 lata wymagania gier pojda tak do przodu, ze nie da sie kupic teraz grafy aby miec na przyszlosc. Kompa do gier kupuje sie raczej na chwile obecna, a pare lat to duuuuuuzo czasu. Jezeli naprawde zalezy Ci na "zaś" to bierz 6600 GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zabi

Trzeba bylo pytac w tamtym temacie po co zakladac nastepny :roll:

Ale co do dylematu to jak dla mnie inwestowanie w zasilke tego neoteca i 6600GT jak najbardziej ma sens bo jest to koszt ok.1000zl :wink: Aha nie jest to inwestycja tylko mniej lub bardziej utopiona kasa :twisted:

Jezeli nie masz kasy to jak juz ktos napisal 9550 i go ostro o/c ale i tu bez zasilki sie nie obejdzie :roll:

A co do grania przez trzy lata to juz panowie odpowiedzieli co i jak :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6600GT starczy ci co najwyżej na rok... ale nie na 3 lata ! Za rok wydzie jakiś silnik i znowu zwolni wszystko o połowe... bo jego wymagania będą kosmiczne :|

teraz to karta Mid-End za rok bedzie Low-End

rok temu 9800 Pro to był High End - teraz Mid-End...

Ja sie zastanawiam na X800 XT PE i czy na 2 lata... mi wystarczy...

Bo sie okaże teraz jest High-End a za rok bedzie Mid-End

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi