Tasior Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 co sądzice o chipsecie amd 761 ??? co to w ogule jest ??????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 to jest chipset i to podobno bardzo dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Właściwie to był w swoich czasach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Nio, chyba jeden z najelpszych pod AMD, ale cóż... teraz jest VIA i Nforce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Zaczyna się ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 to jest wlasnie taki bx pod amd, stary, powolny (nie jest to kt400a :P ) ale stabilny jak skala i dziala z kazdym prockiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Mam jeszcze na nim płytę :lol: , ale jutro ją sprzedaję :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Gr00bY Mazur"] intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Zaczyna się ? :wink: chyba tak :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 he he he he :D :D :D standard przy takich dyskusjach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Mam jeszcze na nim płytę :lol: , ale jutro ją sprzedaję :cry: . tez mam, ale nie sprzedaje, dziala w drugim kompie i ma sie dobrze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ja mam płytę na takim chipsecie. i chodzi całkiem nieźle. na stabilność nie narzekam, natomiast mój procek pożera takie ilości energii, że stabilizatory nie wyrabiają - grzeją się cholernie i podejrzewam, że to jest przyczyną tego, że wyżej nie mogę podkręcić procka i że raz na jakiś czas dostaję "wysypki" systemu przy hewi lołdzie. chętnie bym przetestował jakiegoś ikspeka (najlepiej 1600+ bo jest tak samo taktowany jak mój tiberd) na swojej płycie. są chętni z Krakowa z odblokowanym egzemplarzem :mrgreen: ? a i jeszcze jedno: zauważyłem, że wg instrukcji max mnożnik jest 12.5, a w rzeczywistości to ustawienie zworkologii daje mnożnik 13 (12.5 wogóle nie ma :( ). pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Wlasnie taka plytke proca i pamiatki chce opchnac...Nie chce kto???? :oops: Sory za kryptoreklame :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 a ja mam termostat w kaloryferach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 intel 440 bx to byl dopiero chipset :) Wlasnie taka plytke proca i pamiatki chce opchnac...Nie chce kto???? :oops: Sory za kryptoreklame :oops: ja w sobotę opchnołem asus cubx, celka 1000mhz i 384 sdram za 578 zeta :D i zbieram jeszcze trochę zeta do asus a7v333 athlonaXP 1600+ i chwilowo 128 ddr pc2100 :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...