ivan07 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam , mam pytanie czy zasilacz Tagan 380W wystarczy do takiego konfigu??? : 1. Procesor: AMD Athlon 64 3200+ BOX (Socket 939) 2. RAM: Kingston DDR 2 x 512MB PC-400 CL3 3. Płyta główna: Asus AV8 4. Karta graficzna: GeForce 6800GT Leadtek A400GT-TDH256 5. Dysk twardy: Hitachi DeskStar 7K250 (HDS722516VLAT80 ) 160 GB 6. Nagrywarka DVD: NEC DVD+/-RW ND-3500A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Jeszcze jakbyś coś dorzucił to by też styknęło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 powinien starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Starczy spokojnie mozna by powiedziec ze bedzie sie obijal :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wystraczy,jeszcze spokojnie popodkrecasz wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 bez zadnego problemu poradzi sobie z tym kompem i bedzie mial jeszcze duzy zapas na robudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan07 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 wielkie dzieki za pomoc , Życze Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 nawet no-name 300W by to pociągnął ;) Każdy by to pociągnął, choć ciekawe jak długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 peseq dobrze mówisz. NP. no-nome 300W pewnie długo by nie pociągnoł ale juz taki chieftec 300W bez problemu i bardzooo długoo poił taki sprzet pradem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximus Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Zasilacz pociagnie spokojnie....... obawiam sie ze nie bardzo bedzie sie przemeczal. Jak najbardziej... TAGAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 proximus ? archeologu obawiam sie ze jego juz ten problem nie interesuje ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ja mam tego tagana na konfigu jak w podpisie i chodzi dobrze :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ja mam tego tagana na konfigu jak w podpisie i chodzi dobrze :D :D :D :D :D 1316819[/snapback] a ja go nie mam w podpisie ale za to umiem czytać daty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Hehe sorry odpisalem na posta bo mi sie pojawil jak wziolem pokaz nowe posty wiec myslalem ze jak odpowiedzi sa swieze to post tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...