bass0404 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Karta dziwnie się zachowuje- otóż przestaje działac po zainstalowaniu sterowników. Jako standardowa VGA działą ok i system nie ma z nią problemów. Po zainstalowaniu detonatorów, system zawiesza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Odinstaluj stare sterowniki następnie ściągnij najnowszą wersje sterowników ze strony nVidi. u mnie też tak było ale to pomogło. A jeśli i to nie pomoże to tylko pozostaje FORMAT. A nawet jeśli FORMAT NIE POMOŻE!!!(tragedia :D ) to znaczy że albo musisz zmienic karte na nowszy model (jeśli nie potrzebujesz karty do gier polecam Radeona 9200 128 ) a jeśli karta jest w miarę nowa i na gwarancji radzę oddać ją do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek1991 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ja mialem identyczny problem z Radeonem 9000pro... działał tylko pod winem 95... :| niezależnie od sterów w winach 2k, 98, xp się wieszał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass0404 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 czy płyta główna może mieć z tym związek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja tak miałem jak sobie zwaliłem kartę. Pamiętaj o zainstalowaniu sterów do płyty przed Detonatorami. Może cos nie tak z obsługą AGP jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...