cinos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Da rade chodzic bez na FSB@250? rozsypal sie a nie chce tam nic montowac bo bedzie pewnie glosny... czy bede musial pomyslec o wiekszym radiatorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Co prawda tej płyty nie posiadam, ale moim zdaniem nawet jakby chodził, to warto zamontować coś większego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 tylko mam takie zasr.... wypustki zamiast miejsca na sruby ;/ ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A co to za problem ?:| Ładujesz inne radiator jakiś, stawiasz na karcie grafiki jakąś cichą 80mm i masz wypasione chłodzenie mostka. Ja mam revolteca i wieje na niego arctic 80mm. Rozwiązanie bezgłosne a skuteczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witaj... Gotowe rozwiazanie masz w tym poscie - http://forum.purepc.pl/about102419.html Pozdro... ________________________________ I've got probably the last Northwood in Poland :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hmm kosztuje 20zł, mozna zaryzykowac, dzieki :) btw. na avatarku masz swoje P4, tak ? masz tam Intel '01 ? hehe ja mam Intel '02 a mam starszego od Ciebie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...