dick Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Hi Moj problemik dotyczy myszki, po zakupieniu i podlaczeniu kursor pieknie "jezdzi" po ekranie, oczywiscie sam bez pomocy myszki, przytym bardzo slabo reaguje na ruchy myszką, po wyciagnieciu kabla kursor przestaje sie ruszac, a po wtyknieciu kabla znow zaczyna sam wirowac po pulpicie...moze ktos ma jakies sugestie...stara myszka chodzi dobrze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 popsuta myszka? :wink: i nie pytajcie jak do tego doszedłem... poprostu mówcie mi Sherlok 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 do tego sam doszedlem, byc moze uszkodzone sa czujniki, a moze kabel.....moze ktos wie co zrobic aby to naprawic...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jak ja dopiero co zakupiłeś to oddaj na gwarancję (powinna być przynajmniej 1 miesiąc na taki sprzęt) - masz nowy sprzęt i chcesz już ją rozbierać? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 heh...zgubilem paragon a jest wymagany przy reklamacji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 to nastąpił problem... wydaje mi się, że to coś z czujnikiem, może jakiś oproniczek w środku spalony, albo cuś najlepiej w tym wypadku będzie jak ją rozbierzesz (do naga 8)) i spojrzysz czy nie ma jakiejś spalenizny, bo tak to mi ciężko powiedzieć, co się mogło spalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...