Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hmm przytocze czujś text, nie pamiętam czyj (nie z forum) - poczekamy, zobaczymy. jak wyjdzie 9500 to może okazać się hitem (super wydajność przy w miare niskiej cenie, równie dobże mże to być shit stulecia, chociaż byłoby to prawie niemożliwe. no ale wole poczekać (też się podniecam troche tym 9500, ale chyba mi styknie zwykły 9000/9000Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jeżeli Klony to Gigabyte lub Herules. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A JA MÓWIĘ CZEKAJ NA ATI RADEON 9500 bo to przyszłość !!!! A ja Ci mówie, że po pierwsze nie wiem kiedy wyjdzie, a po drugie, to pewno będzie za drogi jak dla mnie(600zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tylko ten Radek PRO GB, ale nie ma co porównywać "czystego" 9000 do Pro. taaaa ... ale popatrz na ceny ... 9000pro - 550 zł 9000 - 400 zł!!!!!!!!! i o tyle o ile nizsza wydajnosc o tyle samo cena jest atrakcyjniejsza :))))) a pixel shadera i tak mam .... a to czy mam 1024x768 i full detail czy wiecej i tak mi wisi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 taaaa ... ale popatrz na ceny ... 9000pro - 550 zł 9000 - 400 zł!!!!!!!!! i o tyle o ile nizsza wydajnosc o tyle samo cena jest atrakcyjniejsza :))))) a pixel shadera i tak mam .... a to czy mam 1024x768 i full detail czy wiecej i tak mi wisi Nio Erio troszkę się spóźniłeś:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A JA MÓWIĘ CZEKAJ NA ATI RADEON 9500 bo to przyszłość !!!! A ja Ci mówie, że po pierwsze nie wiem kiedy wyjdzie, a po drugie, to pewno będzie za drogi jak dla mnie(600zł) Ale ja wiem kiedy wyjdzie :) połowa listopada w EUROPIE sprzedaż już !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A JA MÓWIĘ ... przyszłość !!!! A ja Ci mówie, .... dla mnie(600zł) Ale ja wiem kiedy wyjdzie :) połowa listopada w EUROPIE sprzedaż już !! Spoko. Niestety nie mogę tyle czekać. Pozatym to jest karta przejściowa i najprawdopodobniej zmienie ją wraz z kompem za rok, może półtorej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...